jeszcze nie zamontowane. ba nawet jestem sklonny napisac, ze jeszcze nie doszly. dzisiaj dokonalem transakcji z Twity'm. Dopiero lampy bede mogl obejrzec w swoich lapkach w srode a po ogolnopolskim (albo na ;-)) bedzie montaz ich o ile znajda sie narzedzia odpowiednie pod reka ;-) a foty pewnie pozniej ;-) i tak jestem winny wam sesje zdjeciowa mojego Resoraka wiec bedzie juz z lampkami z 6N2
No, no, no... Polo robi się coraz ciekawsze i coraz ładniejsze...
Szkoda tylko, że brakło kasy na zaspawanie zderzaków... Albo chociaż samego tylnego, bo to wycięcie na hak rzuca się w oczy przy białym kolorze...
Było by miodzio.
Niemniej jednak Polo jak najbardziej w moim guście
"Piotrek... Nie gazuj małego"
Było Polo 1,0 AAU `92...
było Polo 1,3 AAV `92...
jest... Ford Mondeo 1,8TD `95...
jest ladniej, duzo ladniej tylko lampy spasuj bo tak to nie wyglada za ladnie pozatym, ramka tablicy rej. OUT, napis polo i fox OUT, wlepa klubowa OUT i nalepić nową w odpowiednie miejsce
[quote=""peeeteeer""]Szkoda tylko, że brakło kasy na zaspawanie zderzaków... Albo chociaż samego tylnego, bo to wycięcie na hak rzuca się w oczy przy białym kolorze...
Było by miodzio.
[/quote]
w sumie sie ciesze ze nie starczylo mi kasy na zaspawanie tych zderzakow. zaczyna mnie denerwowac ze jak cos fajnie wyglada to wszyscy sobie to robia i nagle okazuje sie ze ta rzecz wcale nie jest juz unikalna i fajna. Dodatkowo wymyslilem sobie, ze zamontuje reflektory a do tego dziury nie moga byc zaspawane ;-))
[quote=""Paffcio""]jest ladniej, duzo ladniej tylko lampy spasuj bo tak to nie wyglada za ladnie pozatym, ramka tablicy rej. OUT, napis polo i fox OUT, wlepa klubowa OUT i nalepić nową w odpowiednie miejsce [/quote]
Paffcio, beda spasowane jak znajde chwile czasu. Mialem to zrobic na zlocie z Grzechem, ale wspomniany osobnik zapomnial drenelka. wiec beda spasowane dopiero w szczecinie. Co do ramki to zostaje, ale w miejsce z czerwonym paskiem na dole przychodzi ramka klubowa ;-)
A gdzie wedlug Ciebie jest odpowiednie miejsce na wlepe? bo IMO moje jest najodpowiedniejsze ;-P
[quote=""peeeteeer""]I wymień sobie tą spaloną żarówkę od podświetlenia tablicy [/quote]
taaa, wiem. mam jeszcze pozycyjna jedna przednia spalona. "brak czasu" ;-D
pawelec: ja sie nie przejmuje mam kilka rzeczy do zrobienia przed swapem ale mysle ze na przyszly ogolnopolski juz bedzie z nowym serduchem. jesli nie bedzie mnie stac na cos z ponad 100 kucykami to chociaz bedzie 1.6 AEA (monowtrysk) bo po rozmowach na zlocie ten silnik jest najwatwiej zeswapowac do mojego autka.