[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""dumle""]jak wczoraj wracałem w nocy to padało w okolicach gdańska dość solidnie.. i do tego koreczek z helu [/quote]
Norma do Rumii zawsze zawalone [/quote]
aż sobie zrzut zrobiłem http://www.endomondo.com/workouts/jwh7tm_WwAk prędkość średnia mówi sama za siebie
Ostatnio zmieniony 06 sie 2012, 17:11 przez dumle, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote=""christopherek""]1.8 benzyna [/quote]
Jaki szczęśliwy nie będziesz się już na klekot wnerwiać
BTW:
Małolata z Pasłęka ze zlotu od zdjęć dała mi 22 lata wieku :rotfl: :rotfl: :rotfl: chyba dobrze mnie zakonserwowało
na pewno ida do zakupu nowe opony nankang ns2 w rozmiarze 185/35/17 bo z tylu sie skonczyly,wywalam cambert kit bo negatyw nie musze miec wole miec dluzej opony.klocki z przodu do wymiany i gwint ze 2-3 cm w górę.i jakies pierdoly typu zarwoka nie dziala od wlacznika szyby,licznik czasem mruga na wybojach:-)
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
miernikiem latalem ogolnie caly byl malowany bo byla wywalona antena i jakis spojler z klapy a na zloty go odswiezał:-)
do tego kosmetyki meguiars wiec sie swieci
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706