[quote=""polakotek""]KArol podesle Ci zaraz pdfy moich podrecznikow, przestaniesz tak mowic [/quote]
nie nie ja dziękuję naoglądałem się takich rzeczy przez całe studia mojej byłej , jaj jej drukowałem w pracy tego typu rzeczy, wystarczy
Ale mam za to coś dla Ciebie http://kwejk.pl/obrazek/1195835/wiadomo ... C4%87.html
cos Ty, uczylam sie od rana, jak usiadlam do kompa to nawet nie chcialo mi sie nadrobic tych wszystkich stron ktore naklepaliscie pod moja nieobecnosc ;p
dobra panowie, zbieram sie do spania, bo sie pozno zrobilo! dobranoc [/quote]
dobranoc dobranoc Paula
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
ależ policjanci dzisiaj przyczajke na toruńskiej strzelili, na szczęście intuicja podpowiedziała aby za kimś jechać
poza tym po drodze spotkałem żółte polo, po lekkim tuningu i na felunie F1 oz racing,a w środku.... blondyneczka
tu nie lepiej, wczoraj padało a dziś zimno, chciałem na moto wsiąść rano ale termometr mnie naprostował w ogóle to ziomek z mojego osiedla, co kupił moto zaraz po mnie miał kraksę.. wyjechał mu z boku kolo znaczy koleś i trącił w podnóżek, gleba, dupsko zbite i moto najgorzej bo nie miał crash padów...