[quote="polakotek"]Juz wiem dlaczego zrezygnowalam z chodzenia do kosciola - ludzie sie nawet na swieta nie myja...[/quote]
:lol:
A podobno 21 wiek mamy nie, do nas czasem jak menelstwo z dworca wbija to też tylko klamerkę na nos założyć
Ja to raczej w takich klubowych, elektronicznych i dubstepowych brzmieniach się lubuję :blush2:
No i strasznie wybredny jestem- ciężko czasem coś "fajnego" dla siebie znaleźć :blush2:
[quote="polakotek"]Z Jareczkiem? Nie raz mu sie uda spoko wygladac [/quote]
On ich kilku miał, ten akurat Bogdan się nazywał, raczej mniej medialny, taki spokojny facet, po dowodzie skumałem jak zobaczyłem dane, wziął aneks więc juz go lubię
Ostatnio uważam, że samochody jednak też czują i wiedzą co się święci... Im częściej rozglądam się za innym samochodem tym częściej obecny się psuje...
[quote="patrycju5z"]:/ znowu problemy z Polówką...
Ostatnio uważam, że samochody jednak też czują i wiedzą co się święci... Im częściej rozglądam się za innym samochodem tym częściej obecny się psuje...[/quote]
wiesz lata ma, to ma prawo mieć swoje humory, a za czym nowym się rozglądasz ??
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="polakotek"]Z Jareczkiem? Nie raz mu sie uda spoko wygladac [/quote]
On ich kilku miał, ten akurat Bogdan się nazywał, raczej mniej medialny, taki spokojny facet, po dowodzie skumałem jak zobaczyłem dane, wziął aneks więc juz go lubię [/quote]