Dobra,Oettinger odleżał swoje w garażu i dzisiaj znalazłem czas żeby zrobić przymiarkę.W poniedziałek będzie już żółty a kratka czarna oczywiście.
I love 90's :giveheart:
Ostatnio zmieniony 25 lis 2015, 15:02 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
moim zdaniem będzie bardziej agresywnie wyglądać, co imho jest na plus szkoda tylko że nie ma już setupu takiego jak na BBS-ach, gdzie rant ładnie zaostrzał, najlepsze połączenie by to było jak dla mnie
[quote="Matti 6n"]Działasz coś Kuba ? szkoda ze fotki wcieło chyba że tylko ja nie widzę[/quote]
W miarę wolnego czasu coś grzebie,ale nie spinam się ostatnio żeby na sezon było gotowe.Mam trochę ważniejszych rzeczy,auto jest na drugim miejscu.
Ale to nie zmienia faktu,że kilka nowych fantów przyszło jeszcze przed sylwestrem.
Oettinger pryśnięty na żółto i już czeka,okucia na tył stoczone.. Auto trochę rozgrzebane a,że zimno ostatnio to nie chce mi się za bardzo zacząć składać.
Air po małych przeróbkach jest już w aucie,jest kilka cm niżej oraz poduszki pracują już gładko i cicho.Tył usiadł teraz całkiem dobrze co było celem tej grzebaniny i kładzie się tak samo jak przód.
I niebawem pewnie kolejne poglądowe zdjęcia dotyczące tego co się pojawi w sezonie 2016 w tym uprzykrzającym mi już od tylu lat życie aucie!