Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="sidewinder3"]Ładne foto
Dawaj więcej szybkich kobiet i pięknych samochodów.[/quote]
Tych panien było więcej :grin: Jak to Muniek91 powiedział: dobra nie patrzę się na nie bo zaraz zacznę coś brzydkiego tu ze sobą robić :rotfl: Ja byłem 1 raz w życiu i fury bajki :) juro cisnę na cały dzień do ekipy i na noc też zostane :)
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Macie do zassania kilka fot wrzuciłem na biegu z tego co mam a mam ponad 500 :shock:
http://www.sendspace.com/file/6otchz
I bonus numero duo :grin: :grin: :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="MiSiEk-GDA"]Macie do zassania kilka fot wrzuciłem na biegu z tego co mam a mam ponad 500 [/quote]
sie pobiera. zaraz oblookam furacze....

BTW robie rozeznanie wśród małych lapków. bo coraz częściej monitor za bardzo świeci i żona narzeka.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="czaja"]BTW robie rozeznanie wśród małych lapków. bo coraz częściej monitor za bardzo świeci i żona narzeka.[/quote]
Kup coś z tej serii asusa co ma shao, fajna sprawa, Kaśka moja była też go 1,5 roku miała tylko nowszy od Marcina model i na prawdę fajny podręczny lekki sprzęt 12 calowy, bo od tych 10tek gały bolą
EDIT:
Dzwoniłem właśnie do Muńka91 to już ładny ogień mają podobno :crazy: Bishop z Lemankiem podobno już walczą ostro :crazy:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]Kup coś z tej serii asusa co ma shao, fajna sprawa, Kaśka moja była też go 1,5 roku miała tylko nowszy od Marcina model i na prawdę fajny podręczny lekki sprzęt 12 calowy, bo od tych 10tek gały bolą[/quote]
no coś się pomyśli. na razie takie rozeznanie, bo niedlugo w t-mobile bede mogl przedluzyc umowe, to moze jakiegos lapka i tel sobie wezme.... zobaczymy.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="czaja"]no coś się pomyśli. na razie takie rozeznanie, bo niedlugo w t-mobile bede mogl przedluzyc umowe, to moze jakiegos lapka i tel sobie wezme.... zobaczymy.[/quote]
Nie bierz czasem tego na umowę, bo w każdej sieci lapek z netem mobilnym to trzykrotnie przepłacasz wartość tego, już lepiej jakieś śmieszne raty 0% albo za gotówkę na wolnym rynku, wiem jak to u mnie w sieci wygląda i z klientem kiedyś liczyliśmy z kalkulatorem jak to wychodzi :grin:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

a mi się ciagnie Prometeusz. ciekawe w ile się sciagnie?
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Ja pakuję na YT filmik z przejazdu z Manii to sobie zaraz więcej aut zobaczycie w tym nasza forumowa trójka co była nawet już wyczaiłem dokładnie kogo widziałem: Szafa_Tczew Yankes i szatkos. Tego trzeciego 9N to bajka po prostu :good: Jak się nagapiłem i zobaczyłem to zaczyna się włączać myślenie w bani, że chyba trzeba coś porobić ze swoim samochodem, bo jakiś nudny się wydaje na tle tego co widziałem dziś hehe
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Przyjdzie taki dzień ze nie wytrzymam i powybijam ruskich :banghead: :angry2: :butcher: :assasin:
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

Post autor: Iceman »

A ja wróciłem z Batmana

Polecam, film mega :oki:
x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: xdavvex »

a u mnie na powrocie do domu czekaly elektryczne lusterka do polo;)
Panowie teraz pytanie, bo widzialem 2 wersje montowania przycisku do ustawiania luster. gdzie jest prawidlowo? na lewych drzwiach tam gdzie manuale sie ustawia, czy pod radiem obok sterowania el szyb?
Ostatnio zmieniony 27 lip 2012, 22:17 przez xdavvex, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój kawałek szarej blachy

Gdzie zaczyna się pasja tam kończy się ekonomia.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Iceman"]A ja wróciłem z Batmana

Polecam, film mega [/quote]
Jak nie strzelają to można iść do kina :D Ale sądząc po ostatniej części co była ta też musi być kozacka
[quote="webak"]Przyjdzie taki dzień ze nie wytrzymam i powybijam ruskich [/quote]
Nie przejmuj się ja też mam ochotę ich wytruć w uj jak w pracy jestem :vinsent:
[quote="xdavvex"]Panowie teraz pytanie, bo widzialem 2 wersje montowania przycisku do ustawiania luster. gdzie jest prawidlowo? na lewych drzwiach tam gdzie manuale sie ustawia, czy pod radiem obok sterowania el szyb?[/quote]
Nie wiem jak było w 6N u mnie oby 2 lustra steruje się z gały od kierowcy do lusterek, tam chyba pamiętam też tak było
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

[quote="xdavvex"]a u mnie na powrocie do domu czekaly elektryczne lusterka do polo;)
Panowie teraz pytanie, bo widzialem 2 wersje montowania przycisku do ustawiania luster. gdzie jest prawidlowo? na lewych drzwiach tam gdzie manuale sie ustawia, czy pod radiem obok sterowania el szyb?[/quote]

W lewych drzwiach na środku mają chyba classic i variant
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote="Michał88"][quote="xdavvex"]a u mnie na powrocie do domu czekaly elektryczne lusterka do polo;)
Panowie teraz pytanie, bo widzialem 2 wersje montowania przycisku do ustawiania luster. gdzie jest prawidlowo? na lewych drzwiach tam gdzie manuale sie ustawia, czy pod radiem obok sterowania el szyb?[/quote]

W lewych drzwiach na środku mają chyba classic i variant[/quote]
dokladnie
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”