V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZ
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi,6n2 gti ,Golfik 4 ,9n 1.9TDI
Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2.Hyundai I 30 1.4., Obecnie Octavia 1.5TSI
[quote="Marcinek"]Toć to norma ciebie nie było jak nawijaliśmy ze on ma 3 gary wtedy to szlo równo [/quote]
No fakt byc mnie nie było ale o uszy mi sie obiły wasze miłosci :jester:
[quote="Tony"]
no siema Bielo,było ok .ale dziwnie sie czułem jak musiałem weteranowi pokazac jak sie rozrzad ustawia w w audiolce 2.7 biturbo vałka uwielbiam dzwiek pracy tych silnikow [/quote]
ajjj coś pięknego z chęcią bym się takim przejechał
[quote="Bielo"][quote="Tony"]
no siema Bielo,było ok .ale dziwnie sie czułem jak musiałem weteranowi pokazac jak sie rozrzad ustawia w w audiolce 2.7 biturbo vałka uwielbiam dzwiek pracy tych silnikow [/quote]
ajjj coś pięknego z chęcią bym się takim przejechał[/quote]
auto dosc drogie w utrzymaniu :-(
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
Marcinek ty jestes po kilku głebszych czy ja taki przymulony, mi sie wydaje ze jest prosto bo mowisz o foto na FB?
Edt: Tak z nudów jak szukałem sobie naszej polakotek na fejsie kiedys tak teraz szukam naszej 'kruszynki' Wiewióry ciekawe czy znajde
Edt: Poddaje sie zadnego punktu zaczepienia, przepatrzyłem (w pierwszej chwili napisałem przelecialem ale wiedzialem ze bedziecie miec ze mnie polewe ) wszystkie dagmary z bydgoszczy ale nic nie znalazlem i odpuszczam sobie bo to mission impossible :crazy:
Ide cos naskrobac gdzie indziej bo tu cicho jest
Ostatnio zmieniony 25 maja 2012, 23:41 przez rumcajs25, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Bielo"][quote="Tony"]
auto dosc drogie w utrzymaniu :-([/quote]
ale jak już kogoś stać to dźwięk silnika i przyjemność z jazdy rekompensują te koszty [/quote]
autko posiada system miechow powietrznych.jeden miech kosz ok 2.5 tysia,a mamy ich cztery juz kiedys dwa wymieniałem. dodam ze tylko ori wystepuje.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2012, 23:24 przez Tony, łącznie zmieniany 1 raz.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011: