Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

[quote="JuStIcE"]Octavia strasznie duża i zdecydowanie nie do miasta, raz że gabaryty, dwa że silnik będzie cierpiał. Polo jest w sam raz :)[/quote]

Nie jest taka duza, czasami nia jezdze. No i to jest 90 km. Jakos nie robi mi specjalnej roznicy, czy auto jest duzo czy male.
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

TDI ma kopa, trzeba przyznać i nie pali przy tym dużo (tylko nie piszcie że w mieście 5 litrów :roll: ), ale wydobywa się spod maski takie charakterystyczne kle kle kle kle klekotanie klekota, którego nie lubię :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Jak nie chcesz Skody daj znać czaji on chętnie weźmie zamiast Fiatolota :)
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="Bielo"]TDI ma kopa, trzeba przyznać i nie pali przy tym dużo (tylko nie piszcie że w mieście 5 litrów :roll: ), ale wydobywa się spod maski takie charakterystyczne kle kle kle kle klekotanie klekota, którego nie lubię :grin:[/quote]

Dupa, nie kopa ;P Skoda jest mulem okropnym, ale rzeczywiscie, ja potrafie zejsc w miescie nawet ponizej 5 litrow :>

[quote="MiSiEk-GDA"]Jak nie chcesz Skody daj znać czaji on chętnie weźmie zamiast Fiatolota :)[/quote]

Poki co nie chce poruszac tematu Skody, bo ojciec bedzie nalegal zeby sprzedac Polo, a ja nie chce. Wiec niech ta Skoda jeszcze sobie mamusia pojezdzi :roll:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]Dupa, nie kopa Skoda jest mulem okropnym, ale rzeczywiscie, ja potrafie zejsc w miescie nawet ponizej 5 litrow :>[/quote]
No bo 90 koni to trochę mało na taką krowę, u ojca w Golfie 101 koni siedzi i tym się już nawet si lata, ale też i tak wolę swoje auto, jakoś lepiej mi się nim po mieście lata, a zwłaszcza parkuje, gdzie pod robotą u mnie lipa z tym straszna jest
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

[quote="polakotek"]

Dupa, nie kopa ;P Skoda jest mulem okropnym, ale rzeczywiscie, ja potrafie zejsc w miescie nawet ponizej 5 litrow :>

[/quote]

latałem Audi A4 z '96 z 1,9 TDI 90KM i fakt, że szału nie ma, ale jednak jak się przesiada z Polo 1.4 60 KM to czuć różnicę :D
Skoda Octavia 1,9 TDI 110 KM nie zrobiła też szału i nie czułem więcej mocy w porównaniu z tym Audi :scratch:

za to pozytywne wrażenie zrobiło na mnie Ranault Kangoo I po lifcie, 1.9 Tdci 85 KM (albo 95 KM) i ładnie się odpychał
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2012, 1:10 przez Bielo, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="Bielo"][quote="polakotek"]

[/quote]

latałem Audi A4 z '96 z 1,9 TDI 90KM i fakt, że szału nie ma, ale jednak jak się przesiada z Polo 1.4 60 KM to czuć różnicę :D
Skoda Octavia 1,9 TDI 110 KM nie zrobiła też szału i nie czułem więcej mocy w porównaniu z tym Audi :scratch:[/quote]

Moj brat ma 1.9 TDI 110 KM i czuc roznice ;P a kupil Skode, bo wczesniej mial Vectre C hahahaha i wlozyl w nia tyle kasy, ze w pewnym momencie stwierdzil, ze dosc i kupil sobie dziadkowoz :)

Na mnie zaden francuz nie robi wrazenia :roll:
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2012, 1:11 przez polakotek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Ja śmigałem kumpla a6 ze 132km pod machą to to idzie, on mówi ze może jeszcze się zbierze i chipa wsadzi to wtedy będzie fun :)
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="MiSiEk-GDA"]Ja śmigałem kumpla a6 ze 132km pod machą to to idzie, on mówi ze może jeszcze się zbierze i chipa wsadzi to wtedy będzie fun :)[/quote]

Ech, polatalabym ;)) ale ja nie moge miec szybkiego auta, bo sie zabije :/
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

[quote="polakotek"]

Na mnie zaden francuz nie robi wrazenia :roll:[/quote]

na mnie też nie, ale silnik akurat stał się wyjątkiem ;)

[quote="MiSiEk-GDA"]Ja śmigałem kumpla a6 ze 132km pod machą to to idzie, on mówi ze może jeszcze się zbierze i chipa wsadzi to wtedy będzie fun :)[/quote]

Audi A6 zobacz jakie jest duże, a Polo Damiana podkręcone na 140 KM wciąga takie Audi :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Bielo"]Audi A6 zobacz jakie jest duże, a Polo Damiana podkręcone na 140 KM wciąga takie Audi [/quote]
wiadomo że wciągnie i wypluje bo lekka buda :) jak shao będzie w pl znów to trza z nim pogadać by załatwił przejażdżkę subarakiem to by było coś :)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

ja czekam na jazdę dupowozem ze złożonym dachem po Warszawie :) :cool:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Bielo"]ja czekam na jazdę dupowozem ze złożonym dachem po Warszawie [/quote]
ooo to to też by było :) bo cabrio jeszcze nie jeździłem, a jak ostatnio byłem to nie miał kluczy od niej :P
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote="Bielo"]ja czekam na jazdę dupowozem ze złożonym dachem po Warszawie :) :cool:[/quote]

UWAZAJ SOBIE
Awatar użytkownika
murzyn
Naczelny piwosz klubowy

Post autor: murzyn »

Ło matko :doh: przestaję czytać NM,za dużo piszecie :crazy:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”