[quote=""prezes_jr""]Panowie i Panie, wszystko ok, ale nie tylko głośniki, trzeba jeszcze pomyśleć o kablach, przede wszystkim kable do wzmacniacza, grube i przewidziane do tego, wygłuszacz szumu silnika z kondensatorem, i oczywiście duży bezpiecznik na plusowy kabel zasilający wzmaczniacz. Kolejną rzeczą są chin-cze, lepiej kupić droższe, a żeby było najlepiej to samemu zrobić z dobrego kabla, i najbezpieczniej pociągnąć osobny kabel do sterowania wzmacniaczem.
dziękuje, to by było na tyle co wiem na ten temat i z własnych doświadczeń montażowych.[/quote]
Akurat z tymi czinczami to sie do końca nie zgodzę,miałem kilka par czinczów i w sumie nie ma róznicy,chodzi oto aby tylko były podwójnie ekranowane,samemu??A po co jak można nowe ROCFORDA

mieć za 49zł,dietzy chodzą po 30-35 także zabawa nie warta świeczki,no chyba że ktoś chce już z górnej póły jak monster cable

Ja tak jak powiedziałem,służę pomocą i mogę doradzić,spokojnie za 1000zł można złozyc konkretny sprzęt z kablami bezpiecznikiem i wszystkim co potrzebne do tego.Nie mówię o pseudo sprzętach,jak pizdzing czy blaupunkt,