Czy lepiej czy gorzej trudno stwierdzić. Ty i tak pewnie jesteś zadowolony, bo mogłeś coś porobić przy aucie, czego skutkiem jest mocno widoczna zmiana wizualna
Tak jak czułem, zdania podzielone . Mi się efekt podoba bardzo no i moja nudnawa polówka wreszcie ma coś co zwraca uwagę na szarej polskiej ulicy. Zrobię jakąś konkretniejszą sesyję niebawem, jak zamontuje
które niedługo jadą do lakiernika
kółka bardzo fajnie wyszły i pasują do kolorku auta, powiedz mi tylko czym malowałeś rotory...proszkowo były malowane, i jaki to jest kolor, kod, etc., z góry dzięki, powodzenia w dalszych modach, temat śledzę na bieżąco
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
Toto poszło PW z wyczerpujacą informacją . Fele malowałem sam lakierami Standoxa nabijanymi w aerozol i podkładem i klarem Motipa-kupa smrodu i roboty z przygotowaniem, ale wysokie samozadowolenie i wydane 4x mniej niż krzyczał lakiernik
[quote=""Borek""]Mi się efekt podoba bardzo no i moja nudnawa polówka wreszcie ma coś co zwraca uwagę na szarej polskiej ulicy.[/quote]
i o to chodzi moje niedługo beda w białej perle
No Najbardziej lubie jak kobitki ode mnie z pracy w wieku 55-60lat przecierz totalnie nie w temacie gadają "o jak ten pana volkswagenik sie błyszczy a jakie kółka świetne " a zdziwko jest jeszcze wieksze jak dowiadują sie ze auto ma 14 lat
6n2 of course ale to raczej odleglejszy termin bo teraz m.in malowanie zderzaków pochłonie troche kasiory, a i zwrotnice+zaciski pod 256mm tarcze leżą i czekają na swój dzień
Borek
A te foteliki jak dobrze doczytałem już były?? A nie orientujesz się czy pasują PnP czy dużo przeróbek jest. Osobiście mam poprzecierane w swojej Poli po byłym właścicielu i chciałbym zmienić - a jak zmienić to właśnie na podobne do twoich no i czy do classica będą pasować??