uwagi do działania sklepiku

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Pimpek
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: Pimpek »

[quote=""czaja454""]"Nie pytaj co FORUM może zrobić dla CIEBIE, tylko co TY możesz zrobić dla FORUM"
[/quote]

AMEN :!: :bow:
Potrzebujesz pomocy w doborze opon lub felg? Pisz na PW lub na gadu.

Ślesin \'09 Najstarsze Polo Zlotu

Obrazek

"Mam zawieszenie za które ten samochód lubi mój dentysta i silnik za który u
Awatar użytkownika
jujor
Swój
Swój

Post autor: jujor »

czaja454 dzieki za zrozumienie :bow:

gathran dostales 2 pw z prosba o adres, teraz jestem w pracy i nie mam jak sprawdzic czy mam twoje dane, wiec dla pewnosci wysij mi je pw. ale ja nie bede sie upominal po 100 razy od kazdego zeby mi podeslal adres. w poniedzialek pakuje przesylki, kto nie wyslal do tego momentu mimo prosb swojego adresu przesylko otrzyma pozniej. ja nikogo nie oszukuje, powinniscie pamietac, ze wsyztsko jest zalatwiane po znajmosci, a dodatkowo najpierw zbieramy zmaowienia kase a pozniej dopiero zlecamy zaprzyjaznionej firmie. nie moge odpowiadac za opoznienia w wytworzeniu gadzetow bo nie mam takiej wiedzy kiedy beda wykonane. moge miec tylko widelki: moze wtedy moze wtedy. akurat w przypakdu tej serii trzeba bylo czekac na nowa masyzne do kart- stad opoznienie. ale dzieki temu karty sa lepszej jakosci. przypominam rowniez ze gadzety mam juz w domu wiec wysylka bedzie w poniedzialek.
Obrazek
CIVIC 1.6 VTEC
eks POLO

III miejsce Plac Manewrowy III Zlotu, Więcbork 08
II miejsce Polo IV Zlotu,
Awatar użytkownika
inkofon
Początkujący
Początkujący

Post autor: inkofon »

[quote=""czaja454""]"Nie pytaj co FORUM może zrobić dla CIEBIE, tylko co TY możesz zrobić dla FORUM"[/quote]

Dokładnie. Niech ktoś z was spróbuje zrobić coś takiego dla klubu pro publico bono. Nie dość ,że każdy ma pretensje to jeszcze rzadko dziękuje słychać.
Od wszystkich Dzięki Jujor!
Pławniowice 2009/Istebna 2009/2010
Awatar użytkownika
jujor
Swój
Swój

Post autor: jujor »

[quote=""inkofon""]Dokładnie. Niech ktoś z was spróbuje zrobić coś takiego dla klubu pro publico bono. Nie dość ,że każdy ma pretensje to jeszcze rzadko dziękuje słychać.
Od wszystkich Dzięki Jujor![/quote]

dzieki :) milo wiedziec ze sa osoby ktore to doceniaja. to nie chodzi o to zbey kazdy teraz dziekowal mi na kazdym kroku, bo sam czekalem na smyczke tak samo jak Wy. zawsze staramy sie robic to co jest najlepsze dla klubu i wkladamy w to duzo serca i wlasnego czasu. ostatni zlot byl mysle swietnym przykladem tak jak i wczesniejsze przy ktorych nie bralem udzialu w przygotowaniu- dobrze sie bawilem. ale zanim byla dobra zabawa to trzeba zalatwic milion spraw, rzeczy, zebrac kase, wydawac wlasna na konferencje telefoniczne i negocjowanie cen. i znowu nie oczekuje za to podziekowan, ani pozostali organizatorzy rowniez- dla nas najwazniejsze ze byla swietna atmosfera. wspominam o tym mowiac o gadzetach zeby udowodnic ze nikogo nie mam zamiaru naciagac ani oszukac, jednoczesnie rozumiem wasze zniecierpliwienie. mam nadzieje ze z gadzetow bedziecie zadowoleni.
Obrazek
CIVIC 1.6 VTEC
eks POLO

III miejsce Plac Manewrowy III Zlotu, Więcbork 08
II miejsce Polo IV Zlotu,
Awatar użytkownika
TheR
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: TheR »

No i to mi chodziło :)

Potwierdzenie tego co się dzieje z gadżetami :)

Pozdrówka :)
[url=http://www.ppkonstruktor.pl/]"Klikniesz ??" <!-- s]
Awatar użytkownika
gathran
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: gathran »

Żeby nie było że tylko narzekam to te 2 pw Jujor do mnie NIE DOTARŁY !! Ot nie działa czasami pw jak widać, bo z tego co czytam to nie tylko ja nie dostałem tych pw.

Więc nie róbcie ze mnie złego ! I co złego to nie ja, po prostu nie lubię się upominać o coś za co zapłaciłem zgodnie z ustaleniami a potem nastała cisza.
Zapraszam na mój serwis poświęcony jednostkom wojskowym WP.
Obrazek
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

No i dzisiaj dotarła do mnie karta członkowska - dzięki serdeczne :oki: . Uloteczkami również się zaopiekuję odpowiednio.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”