Sprzedaje ponieważ mam dziecko w drodze i dostałem za darmo dostałem polo gt i chce je doprowadźić do stanu technicznego dośc dobrego chociaz a kasa na drzewie nie rosnie niestety
Witam mam na sprzedaż polo 86c2f open air polo ma do malowania tylną klapę (zaspawany znaczek) drzwi od strony kierowcy 2 wgniecenia były zacząłem szpachlować, błotnik od strony kierowcy. Do wymiany błotnik od strony pasażera, olej i regulacja gaźnika tyle co do roboty w niej. Teraz plusy wymienione jakieś4 tyś km temu niecałe tak :
Pasek rozrządu continental 90zł
pompa wodna sfk 90zł
Uszczelka głowicy 56zł
Planowanie głowicy 70zł
wahacze oba delphi 200zł
Drążki kierownicze delphi 60zł
płyn chłodniczy 27zł
Kopułka 45zł
Oraz aparat zapłnowy 80zł
nowy akumulator 200zł
Gaźnik weber 32tla 150 zł
2x opony zima przód używki 100zł
rozrusznik 60zł
zbieżność i geometria 100zł
Więc wsadźiłem w nią sporo ponad 1000 + przegląd w paźdźierniku 100zł a sprzedaje ją za 800zł tylko komuś kto o nia zadba !! cena nie podlega negocjacji w aucie jest pociągnięta elektryka pod audio i jest centralny zamek stan jak na foto wizualny. Uwaga auto pali nawet po postoju 3 tyg bez problemu!
oc do lutergo
Ostatnio zrobiłem nią 400km w obie strony i bez problemu sprzedaje jedynie ze względu na to że wpadłem i muszę na mieszkanie pieniądze mieć ( Uwaga jak przyjedzie jakaś niechluja co zrobi z nia gorszy rozpizdziel dopadne go)