Czarne 6N by kuba90876 sezon 2k16

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kuba90876 »

Od dziś zacząłem bawić się z rudą na pololocie :D Tylne nadkole już jedno mam ogarnięte :) za tydzień nikt nie znajdzie najmniejszego kawałka rudej na samochodzie :) Poleci ktoś dobrą paste polerską? Bo automax zostawia po sobie dziwne smugi po mechanicznej :( PS. Wiecie kto może mieć springi na sprzedaż w dobry cenię? ;)
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Na weekend planuje troszkę zmienić pololota :D małe info: chodzi o przód :> Jak mi się uda to w sobotę lub niedzielę, wszystko będzie gotowe i będą zdjęcia ;)
P
Paffciak
Początkujący
Początkujący

Post autor: Paffciak »

Czyżby znowu zawita smoked ? :)
Albo Szerokie zderzaki ? :)
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Cóż. No i nie udało mi się zrobić tego co chciałem :( Miałem zbyt dużo pracy, i nie mogłem rozbierać pololota :/ Ogarnę w tygodniu ;) BTW. Zawita smoked lampek+ smoked kierunków :)
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Mały up :) Smoked zrobiony, kierunków nie udało mi się porozklejać :( Zacząłem zabawę też pod maską, na początek robię polerkę pokrywy zaworów :) Kilka fotek. PS. Uświadomi mnie ktoś, bo mam mętlik w głowie :/ Każdy AEX jaki widzę ma czerwony bagnet, a ja mam pomarańczowy :D I np rodzaj kopułki... Teraz nie wiem jaki mam wreszcie silnik...

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
sexprience
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: sexprience »

Usuń ten napis vw polo z osłony! :crazy:
Jak Ci się nie uda ich rozkleic to maznij je sprayem do lamp z zewnątrz tak jak ja i ładnie wypoleruj! :oki: u mnie w temacie możesz zobaczyć efekt.
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Zupełnie o nim zapomniałem :D Nie mam potrzeby zaglądania pod maskę , bo pololot się nie psuje :) (tfu tfu i puk puk :D ) Hmm chyba skuszę się na ten sprej do lamp :) Czy może przyciemnić folią?
Awatar użytkownika
Winiacz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Winiacz »

Masz nawet jeszcze naklejkę na osłonie paska rozrządu (u mnie całkowicie wyblakła i zdjąłem), więc możesz spojrzeć tam na kod silnika.
Będziesz wracał do podgrzewanego dolotu? Jak nie to by można było to wszystko ogarnąć ciut ładniej.
Awatar użytkownika
sexprience
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""kuba90876""]Zupełnie o nim zapomniałem :D Nie mam potrzeby zaglądania pod maskę , bo pololot się nie psuje :) (tfu tfu i puk puk :D ) Hmm chyba skuszę się na ten sprej do lamp :) Czy może przyciemnić folią?[/quote]

U mnie folia nie zdawała egzaminu gdyż lampa miała wypukłe znaczki i słabo przylegala, wiec postanowiłem ogarnąć to sprayem i jestem zadowolony :)
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""Winiacz""]Masz nawet jeszcze naklejkę na osłonie paska rozrządu (u mnie całkowicie wyblakła i zdjąłem), więc możesz spojrzeć tam na kod silnika.
Będziesz wracał do podgrzewanego dolotu? Jak nie to by można było to wszystko ogarnąć ciut ładniej.[/quote]

Na naklejce jest AEX, wlepka w bagolu też AEX, ale za to w AEX sonda lambda była chyba przed katem/w kacie, a ja mam zaraz za kolektorem wydechowym tak jak jest w APQ. W sumie to nie wiem czy wracać, czy nie, polo jeździ tak samo bez tego jak i z tym. Masz jakiś pomysł co by tam dałoby się ogarnąć? :)
U mnie folia nie zdawała egzaminu gdyż lampa miała wypukłe znaczki i słabo przylegala, wiec postanowiłem ogarnąć to sprayem i jestem zadowolony :)
To ja chyba też skuszę się na ten spray :) Mógłbyś podesłać link do jakiegoś dobrego? ;)
Awatar użytkownika
sexprience
Raczkujący
Raczkujący

To ja chyba też skuszę się na ten spray :) Mógłbyś podesłać link do jakiegoś dobrego? ;)
Ja używałem tego..

http://allegro.pl/lakier-do-przyciemnia ... 53775.html
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

nie zapomnij o szmatce i rozpuszczalniku w aucie, aby to zmyć w razie gdyby policjant sie przyczepił
folię przynajmniej łatwo zerwiesz, a jak dobrze podgrzejesz opalarką to wszelkie znaki na szkle powinno przykryć
Awatar użytkownika
yamato
KANDYDAT

Post autor: yamato »

też jestem za folią, zdecydowanie lepsze i mniej inwazyjne, z tym że mi robił znajomy obeznany w naklejkach i zrobił to elegancko, u mnie w temacie zerknij, lekki dym, ale dym ;-)
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Kierunki i inne duperele pozostawiłem na dalszy plan :P Dziś zacząłem walczyć z rudą :) Aż tak dużo jej nie było :P Błotnik od kierowcy ściągnięty. Chyba jest w najgorszym stanie ze wszystkich elementów :( Jutro szlifowanie do czystej blachy i malowanie :) Na dniach wrzucę fotki z prac :)
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Na dniach wpadnie zawias KW od Paffcia Dziś paczuszka przyszła :piwo: także niedlugo już pololot nie będę taką kozą :yahoo:

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”