dzięki Paffcio
a co myślisz, żeby wnęki znaczków pomalować na biało? Widziałem u Ciebie z przodu na czerwono i podoba mi się. U mnie opcje są dwie, albo znaczki na biało, albo wnęki.
też tak myślę.
Ale pojawia się jeszcze jedno pytanie. Prawdopodobnie tył będzie oklejony tak jak idą listwy dachowe czyli nie cała klapa. A lotka dachowa czeka już na montaż. I czy zostawić ją białą czy oklejać?
a mnie ta maska nie pasuje. MBSZ powinna iść w stronę rogów coby ładnie się komponować z szerokośćią czarnego dachu. Ogólnie to auto zaczyna wyglądać jak Golf GTI 30 Yahre Edition
Ostatnio zmieniony 19 lip 2010, 23:17 przez suff, łącznie zmieniany 1 raz.
Acadaptor
raczej tak, ale na 100% Ci nie powiem. suff
jak spojrzysz na ostanie zdjęcie z pierwszego posta i przeciągniesz sobie kreski przez szybę to zobaczysz, że to się komponuje z dachem. Poza tym przez dach po zamontowaniu nowych listew też będą doklejone czerwone paski. no i z tyłu też będzie schodziło po linii listew a nie całej szerokości klapy.
Chce oklejac slupki u siebie... co to za folia i gdzie ja dostac?? W sklepie motoryzacyjnym widzialem w paczce jakas folie do slupkow ale moze mozesz cos polecic?
Powiem tak: w chwili obecnej już wykracza poza mój gust, ale gratki za pomysł. Wygląda naprawdę efektownie i inaczej.
Wcześniej było bardziej classy, teraz trochę zbyt sportowo, ale jest pro! W dalszym ciągu moje numero uno z białych polo.
właśnie nie wiem jak to będzie z klapą. Nie chce przesadzić. Na chwilę obecną zostaje tak jak jest, tylko muszę wnęki w znaczkach pomalować na biało no i dokleić tylną lotkę, ale nie wiem czy białą czy okleić folią? Prawdopodobnie przyciemnię troszkę tylne szyby dla uzyskania lepszego efektu wizualnego z boku i na razie ze zmian zewnętrznych to tyle. Według mnie już nie ma co robić bo każdy następny krok może się okazać zbyt daleki.
rób klamki w biel i dodatki w biel a dach maska plus klapa na czarny mat i wtedy będzie grało:) i nałóż jakiś dresing na opony żeby miały wet look;) rantów większych nie planujesz? albo zmiane opon przynajmniej?