Polo 6n by Prz

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Prz
Początkujący
Początkujący

Post autor: Prz »

Kolejna partia zdjęć, trochę Was jeszcze pomęczę, shoty autorstwa mojej E.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Edit: Szykują się zmiany wewnątrz.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Dobrze się ogląda .
Obrazek
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: qK. »

Wszystko idzie w dobrym kierunku, jednak moim zdaniem powinienes skonczyc to co zaczales porzadnie czyli felgi a nie brac sie za wnetrze.
Pierwszym krokiem powinna byc opona 195/40, bo widze ze jest chyba cos wyzszego... Potem przy okazji lakierowania klepanie rantów a potem w ostatecznosci kąty.. inaczej tego nie widze, bo teraz strasznie wygląda tak wystające koło.. Musi byc koniecznie lepszy spas.
Pozdro
Polo 6N by qK.
Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
Awatar użytkownika
Prz
Początkujący
Początkujący

Dzięki Kuba, qK. Niestety zmiany opon w tym sezonie nie będzie, ranty będą zaginane przed malowaniem budy, za wnętrze wziąłem się dlatego, że większość miałem już przyszykowane (materiał itp.), na przyszły sezon będzie inna felga 15` z jedyną odpowiednią oponą 165/45, kąty będą ustawiane więc obiecuje dobry spas, sam pracuje na to Polo, plus studia i inne wydatki, więc potrzeba mi czasu, a będzie kosa ;) Myślę, że drogę obrałem dobrą i w przyszłości uda się dostać na dobre zloty.
Awatar użytkownika
hardtomek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: hardtomek »

świetnie to wygląda ;)
Awatar użytkownika
zxxck
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: zxxck »

Autko prezentuje się elegancko :) zastanów się nad zdjęciem tych naklejek koło lampy :)
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="Prz"]Dzięki Kuba, qK. Niestety zmiany opon w tym sezonie nie będzie, ranty będą zaginane przed malowaniem budy, za wnętrze wziąłem się dlatego, że większość miałem już przyszykowane (materiał itp.), na przyszły sezon będzie inna felga 15` z jedyną odpowiednią oponą 165/45, kąty będą ustawiane więc obiecuje dobry spas, sam pracuje na to Polo, plus studia i inne wydatki, więc potrzeba mi czasu, a będzie kosa ;) Myślę, że drogę obrałem dobrą i w przyszłości uda się dostać na dobre zloty.[/quote]

Patrząc na plany tak będzie ;)
Dobrze że idziesz w kierunku większej felgi :oki:
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
Prz
Początkujący
Początkujący

[quote="zxxck"]Autko prezentuje się elegancko :) zastanów się nad zdjęciem tych naklejek koło lampy :)[/quote]

Nie bez powodu tam sa naklejki, gdy auto dostanie lakier, zostanie może jedna wlepa.

qK. 14' jednak troszkę mała, a przy 15 mozna zejść rownie nisko, zastanawiam się nad rm'ami tylko musialbym na tyl szersze ranty wrzucić.
q
qK.
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="Prz"][quote="zxxck"]Autko prezentuje się elegancko :) zastanów się nad zdjęciem tych naklejek koło lampy :)[/quote]

Nie bez powodu tam sa naklejki, gdy auto dostanie lakier, zostanie może jedna wlepa.

qK. 14' jednak troszkę mała, a przy 15 mozna zejść rownie nisko, zastanawiam się nad rm'ami tylko musialbym na tyl szersze ranty wrzucić.[/quote]

Powiem Ci że jak się chce grubo spasować koło z błotnikiem to nawet 15' jest za mała.. wiem to z doświadczenia i chyba bede celował w 16' na przyszły sezon.. Będzie lepszy spas a auto bedzie jednak troche wyżej co ułatwi jazde na codzień.
Polo 6N by qK.
Awatar użytkownika
Prz
Początkujący
Początkujący

qK. o 16` też już myślałem, może coś z porsche, zobaczymy co przyszły sezon przyniesie.

2013-07-24
Prace nad wnętrzem trwają, wyleciały dzisiaj ramki tablic rejestracyjnych, plan - maskownice projektorów do lakierowania.

Obrazek

Obrazek

ostatnia część zdjęć jeszcze z ramkami i jasnym wnętrzem

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

[quote="Prz"]maskownice projektorów do lakierowania[/quote]czarny połysk?
Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

Przeglądam Twój temat i szczerze powiem podoba mi się. Tak jakbym widział swój projekt ;). Nie ma porównania do serii, auto bardzo dobrze się prezentuje. Mody na plus. Hoffele, strzał w 10, też mam i też mi się widzą, choć w Twoim wydaniu bardziej mi się podobają. RSL dobre koło, ale jak tu koledzy mówią jest za małe. Były ostatnio 15 do kupienia na tablicy. Mimo wszystko auto na tej feldze prezentuje się bardzo dobrze, tylko opony na minus, ale nie można mieć wszystkiego.

Zapas gwintu chyba jeszcze masz, patrząc po zdjęciach to jeszcze wysoko siedzi. Każdy robi auto pod siebie.

Zderzak jak pójdzie na gładko też dużo zmieni i do tego halogeny :oki: .

Zastanawiam się czy nie lepiej by wyglądało jakbyś na tył HBM wrzucił.

Powodzenia w projekcie :)
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Awatar użytkownika
Prz
Początkujący
Początkujący

[quote="krzyDOLAR"][quote="Prz"]maskownice projektorów do lakierowania[/quote]czarny połysk?[/quote]

oczywiście, że czarny połysk/fortepianowa czerń ;)

[quote="KoStEk"]Przeglądam Twój temat i szczerze powiem podoba mi się. Tak jakbym widział swój projekt ;). Nie ma porównania do serii, auto bardzo dobrze się prezentuje. Mody na plus. Hoffele, strzał w 10, też mam i też mi się widzą, choć w Twoim wydaniu bardziej mi się podobają. RSL dobre koło, ale jak tu koledzy mówią jest za małe. Były ostatnio 15 do kupienia na tablicy. Mimo wszystko auto na tej feldze prezentuje się bardzo dobrze, tylko opony na minus, ale nie można mieć wszystkiego.

Zapas gwintu chyba jeszcze masz, patrząc po zdjęciach to jeszcze wysoko siedzi. Każdy robi auto pod siebie.

Zderzak jak pójdzie na gładko też dużo zmieni i do tego halogeny :oki: .

Zastanawiam się czy nie lepiej by wyglądało jakbyś na tył HBM wrzucił.

Powodzenia w projekcie :)[/quote]

Kostek powiem Ci, że gwint z przodu skręcony do maxa, ale mam helpery, na przyszły sezon znikną oraz będzie jakaś konkretna felga z odpowiednią oponą to jeszcze zejdzie, teraz od wahacza mam mniej niż 5 cm także wydaje się, że jest wysoko, dorzucę dokładkę z gti to wszystko ładnie się będzie komponowało, też już od dawna zastanawiam się nad hbm, dzięki za opinię.
Awatar użytkownika
fisitko
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: fisitko »

no kozak nic dodać nic ująć :grin:
chyba widziałem ten projekt gdzieś poza vwpoloklub.pl :scratch:
Moja była buteleczka] http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=29&t=27647

Pasja to brak limitów!
Awatar użytkownika
Prz
Początkujący
Początkujący

fisitko do dodania jest jeszcze dużo, także nie przesadzajmy, lecz dziękuję za opinię, Polo jest jeszcze na squadzie i loverslowcars także tylko tam mogłeś widzieć.

Tradycyjnie kilka fotek tym razem z 309 kumpla.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ostatnie jak dla mnie kozak ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”