[quote="krzyDOLAR"][quote="Prz"]maskownice projektorów do lakierowania[/quote]czarny połysk?[/quote]
oczywiście, że czarny połysk/fortepianowa czerń
[quote="KoStEk"]Przeglądam Twój temat i szczerze powiem podoba mi się. Tak jakbym widział swój projekt

. Nie ma porównania do serii, auto bardzo dobrze się prezentuje. Mody na plus. Hoffele, strzał w 10, też mam i też mi się widzą, choć w Twoim wydaniu bardziej mi się podobają. RSL dobre koło, ale jak tu koledzy mówią jest za małe. Były ostatnio 15 do kupienia na tablicy. Mimo wszystko auto na tej feldze prezentuje się bardzo dobrze, tylko opony na minus, ale nie można mieć wszystkiego.
Zapas gwintu chyba jeszcze masz, patrząc po zdjęciach to jeszcze wysoko siedzi. Każdy robi auto pod siebie.
Zderzak jak pójdzie na gładko też dużo zmieni i do tego halogeny :oki: .
Zastanawiam się czy nie lepiej by wyglądało jakbyś na tył HBM wrzucił.
Powodzenia w projekcie

[/quote]
Kostek powiem Ci, że gwint z przodu skręcony do maxa, ale mam helpery, na przyszły sezon znikną oraz będzie jakaś konkretna felga z odpowiednią oponą to jeszcze zejdzie, teraz od wahacza mam mniej niż 5 cm także wydaje się, że jest wysoko, dorzucę dokładkę z gti to wszystko ładnie się będzie komponowało, też już od dawna zastanawiam się nad hbm, dzięki za opinię.