HBM :good: Od razu lepiej
Jak z tym wyjazdem do Nysy? Jedziesz jednak czy jeszcze nie wiadomo?
Rób smoked i dawaj foty, tez robiłem wtedy pierwszy raz i się udało
To będzie trzeba się zgadać na forum, ale to pewnie już w piątek wszyscy pojadą?
Muszę do tego czasu wymyślić jakiś dodatek do auta np. tabliczka "zbieram na glebe" :rotfl:
Ta dokładka jest z 6N2 GTI? :scratch:
Witam. Dawno się nie odzywałem. Trochę zagoniony jestem, a prace przy Polci troszkę poszły do przodu. Może zacznę po kolei. Tak jak już wcześniej mówiłem w końcu zabrałem się za przednie lampy i oto co z nich wyszło.
I tu dla porównania fotka gotowej lampy z ori.
[quote="PublicEnemy"]obadałem już na vagovwisku i bardzo ładnie wyszedł ten smoked[/quote]
Ciesze się, że sie podoba.
Tak prezentuje się autko z założonymi już lampami. Oto kilka fotek ze zlotów.
Jak już piszę to pokażę kolejną rzecz, która zawitała w autku. Jest to skórzana dźwignia ręcznego z kompletu Recaro, który mam założony.
Nie zdążyłem porobić jeszcze fotek jak prezentuje się na swoim miejscu.
No to kolejna i póki co ostatnia rzecz, która zawitała w autku.
Co tu dużo mówić. Zamiast starego kitu H&R wpadł czerwony gwint TA. Póki co bardzo dobrze się spisuje no i jest niżej.
Na kicie od wahacza miałem 7cm teraz jeżdżę na 5-5,5cm.
Na zlot udało mi się skręcić na 4cm ale jest jeden podstawowy problem.
Tak jak widać półośka podczas jazdy trze o podłużnice. :/ Mam jeszcze z 3-4cm gwintu i chętnie bym je wykorzystał, no ale nie da rady. Już tak zglebiony jak na zlot jechałem to było przegięcie. 40km/h i sam w aucie a i tak waliła i tarła. Muszę się wybrać do kogoś kto podetnie mi podłużnice i po sprawie No a z tyłu buda haczy o opony, więc albo posadzę ją na sztywno minimalnie nad oponą albo wypcham nadkola i zejde niżej Poczekamy zobaczymy.
Tutaj dla zobrazowania fotka jak siedzi tył skręcony do zera po założeniu.
A tu już jak się ułożył. Niestety lewa strona siadła mi niżej od prawej ;/
No to chyba na tyle póki co. Na koniec jeszcze pokażę wam jak siedziała Polcia na zlocie skręcona na te 4cm od wahacza.