[quote=""polo91""]darek-vw
tyko właśnie się tak zastanawiam czy nie kupić drugich lamp gdzieś na szrocie i z nimi się bawić żeby ori były w razie czegoś[/quote]
No to jest kwestia kasy - czysta zabawa.
Swoją drogą podoba mi się, że tak rozgorzała rozmowa o classicach. :yahoo:
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee
Artpolo
hehe mówisz że w końcu się coś zaczęło dziać hehe
a z tymi lampami to coś będę myślał w następnym tygodniu jak będę w Przeworsku na impresji i kupię lampy
Artpolo
ale to nie do ciebie ten tekst ty jestes w porządku heheh sam mi na początku pomagałeś jak coś nie wiedziałem
a denerwują mnie ci którzy np. polówką poruszają sie 3 lata w pełnej seri planów mają 2 strony a pod czyjimś polo co jest coś zmieniane piszą teksty tego typu np. ale ulep
Panowie, mity jakoby strumienica dawała jakikolwiek przyrost mocy można włożyć między bajki. Tak naprawdę strumienicę montuje się z 2 powodów
- poprawa dźwięku wydechu
- brak kłopotów przy badaniu technicznym
I tak naprawdę to poza tymi dwiema, więcej zalet nie ma. Odnośnie badania technicznego - jeżeli mamy strumienicę w obudowie katalizatora, diagnosta nie może się do tego przyczepić. Jeżeli jednak zastosujecie samą rurkę, na większości stacji diagnostycznych auto przeglądu nie powinno przejść.