[quote=""dogu""]mario' napisał(a):czy to aby napewno są hella
Tak a czemu pytasz ??[/quote]
Pewnie dlatego,ze Firma TYC robi wrecz identyczne lampy.
Do czarnego frontu pasuja wrecz idealnie.
siema dogu. Dotarłem na twój profil przez wyszukiwarkę "smoked kierunki" Też zastanawiałem się czy nie zrobić tak ciemnego frontu. Widzę ze przyciemniłeś na maxa Też na początku jak kopiłem 6n chciałem kupić tylne black magic chociaż bardziej widzą mi się czerwone 6n2 i każdy je ma :boredom: WaCki nie sprzedawał ich w komplecie, zawiasu też nie dostałeś?
W każdym bądź co bądź razie masz dobry egzemplarz i szacun za poprzednie projekty szczególnie 2f - sentyment
Masz może te kołeczka RSL? Próbowałeś je przymierzyć do 6n?
Niestety Wacki sprzedawał bez gwintu i lamp 6N2 Sam w sumie miałem plan na zakup lampek 6N2 ale trafiły się Helle Grzechem było za 90 zeta nie kupić kompletu
RSL leżakują sobie spokojnie w garażu Nie mierzyłem ich bo przy seryjnym zawiasie będzie wyglądało jak kozica
dogu pikna maszyna Mam pytanko odnośnie smoked frontu... Do tego niebiescy się nie przyczepią??? Sam chyba kupie do siebie ori lampy i coś takiego chce zrobic tylko właśnie nie wiem jak to z policja się ma..
Cichy6N
no costy dlaczego mieli by sie doczepic ,ja ostatnio jechalem za nimi pol drogi i nic po za przepisowa predkoscia wogole mi neizawadzali ,smialo rob smooked tylko bez soczewki
No nie wiedziałem właśnie A zwykłe ori lepiej świeća niż takie np jak ja mam FK black??? dogu długo trzeba taką zupe z lamp gotować, żeby szkło odeszło
Lampy to pikuś, wystarczy dobry grzejnik i też odejdzie, bez robieniz "zupy". Z resztą w manualu do smoked frontu jest napisane co i jak. Ja używałem grzejnika elektrycznego i ładnie się rozeszły.
dogu
Dobrze dajesz Czekam na to aż obczaję Polo na żywca
Rozklejenie lamp to pikuś Jak wspomnieli poprzednicy nie trzeba robić zupy Wystarczy kilka minut w gorącej wodzie
Z policja nie powinno być problemu no chyba ze będzie jakiś służbista to może i by się czepiał W 6N jeszcze kontroli nie miałem ale w 2F zdarzyło się i nie czepiali się a tez miałem smoked Na przeglądzie diagnostę zaciekawiły ciemne lampki ale sprawdził urządzeniem i wyszło ze dobrze świecą tak ze luzik W Golfie miałem soczewki home made i tez kłopotów z niebieskimi nie miałem
W ostatnim czasie wskoczyły nowe świecidełka
Świecą trochę lepiej niż standardowe H4 Światło jest bielsze