Z racji tego żę handluje Osramem to moge ci polecic H4 Silver Star cena ok 23 zł /szt zywotnosc całkiem niezła bardzo dobrze swiecą polecam tez H4 Night Breaker jak ktos duzo jezdzi w nocy np podczas deszczu niwelują efekt odbicia swiatłą od kropel wody.
Co do COOL BLUE to tylko fajnie swiecą ale max do 6 miesiecy
ja stwierdzilem po wielu probach roznych marek z enajlepiej kupic narve zwykła za te 15 zl i po sprawie. Swica przyzwoicie i wytrzymują 2 lata bez problemu(40 tys km)
Kupiłem 2 dni temu te night breake plus , świecą bardziej biało niż poprzednie (zwykłe) na żółto, ale czy dalej (długość świecenia ) widzę to nie wiem, może to taki chwyt marketingowy, pojeżdzimy zobaczymy jak z wytrzymałością.
Ostatnio zmieniony 31 gru 2010, 18:53 przez Archeo, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="pawellini"]Po krótkiej rozmowie z kolegą JuStIcE oraz sprzedawcą w sklepie wybrałem PHILIPS X-TREME VISION H4 + PHILIPS BLUE VISION W5W. Jestem bardzo zadowolony,założone po godz 17 a na wieczór była trasa 100km i przy okazji testy. Pudełko: + A to efekt (zdjęcia zapożyczone z innego forum,a testowane na Golfie 2,efekt identyczny):
mijania:
drogowe: [/quote]
Dzisiaj zakładałem z kolegą u niego w polo 6n2 night breakery i odpaliliśmy w garażu światła z jedną zwykłą żarówką i jedną osrama i szczerze mówiąc piorunującej różnicy nie było ale może pod czas jazdy da się dostrzec.
nigdy nie bedzie bo inaczje to by mialy duzo wieksza moc i nie spelnialyby norm homologacji. Cos tam moze byc ale nie az tyle by mozna bylo mowic o kolosalnych zmianach. Lepiej jest stare lampy odczyscic wewnatrz albo wymienic niz wstawiac zarowki lepsze.