[quote="borys_wrocek"]masz jakieś kompleksy ?? [/quote]
[quote="borys_wrocek"]Jeżeli chodzi o twoje wypociny powyżej to się nieźle obśmiałem.[/quote]
nie wiem czemu Ci nerwy puszczają
politycy pewnej partii tak właśnie mają, kto nie z nami ten przeciwko nam, lać odmieńca, złodzieja.
Nie wiem co ma Twój sąsiad, aczkolwiek z Tojej wypowiedzi wnioskuje, że emeryture i czas.
[quote="borys_wrocek"]Gaz mam [/quote]
to tłumaczy Twoją wściekłość. Wybacz kolego, ale ja nie mam kompleksu na temat tego czym i na czym jezdze. Skąd jednak wywnioskowałeś, że takowe mam? Bo mam zaniedbane auto? w maju było na kuracji 3M/zirconite, obecnie konserwowane woskami na bazie carnauby... Bo nie dbam o nie? olej VR1, paliwo tylko na markowych stacjach, co 3 bak 98... Naprawde nie mam kompleksów
chodzi mi tylko o to, że GTI jest do jazdy, szybkiej sportowej jazdy a nie pieprzenia o zł/100 km. Do tego sa klekoty i lpg.
Mądrzejsi od Ciebie zaprojektowali ten silnik do pracy na Pb wiec nie mów mi ze Czesiek w stodole potrafi tak zrobic, ze banda inzynierów w fabryce powie "O scheisse czemu na to nie wpadlismy!"
otwórz sobie klapke wlewu paliwa i przeczytaj na jakim paliwie ma jezdzic auto. U mnie pisze Pb >91 w BMW i Pb 95 w Polo. Nie mam tam LPG
[quote="borys_wrocek"]z uporem maniaka klasyfikujesz LPG w aucie jako zło[/quote]
tak