No racja obniż je jeszcze z 2 centymetry i będzie malina. Może na pierwszy strzał weź teraz kierunku przednie i boczne, bo nie pasuje w ogóle ten pomarańcz. A tak po za tym, 5D tez może zajefajnie wyglądać
sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Kierunki boczne już nie długo, a przód poczeka na nowe lampy. Po paru sugestiach żebym zostawił wąski zderzak jednak postanowiłem zmienć go na szeroki z przeróbkami które zauważyłem że nie tylko mi wpadły do głowy :banghead: :angry2: no cóż bywa :-( Ale pocieszam się tym, że przynajmniej nikt w Gorzowie i okolicach nie będzie miał takiego
No i w końcu wpadły lampy: Depo Power Look
Do świateł mijania użyłem Osram Night Breaker, ale pewnie do pierwszego przepalenia bo za drogi gips jak na ponoć badziewne H7.
szozdi życzę Ci jak najlepiej ale te boczne kierunki to chiński szajs. Po roku wywaliłem je bo same popękały zaczepy i zaczęły wypadać. Do tego po zimie zaczęły parować. Tylko Cię informuję
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee
dzienciol
masz racje z tymi dystansami, od jakiegoś czasu też już nad nimi myślałem tylko nie wiem jakie do mnie podejdą. Do tego obniżania to też się kurde zabieram i zrobić nie moge, ale obiecuje poprawe i w przyszłym tygodniu postaram się poniżyć ją. Artpolo
co do chińskich szajsów to mnie troche zmartwiłeś, no cóż pożyjemy zobaczymy.
Z nudów wydłubałem takie coś:
to jest instalacja już pod box'a który się tam niedługo pojawi, ale i ten zwykły dodmuch zimnego powietrza już dał małe rezultaty. Wywaliłem oczywiście jeszcze do tego tą klapke rozdzilającą która strasznie zmniejszała średnice dolotu :banghead: Po przejechaniu ok 200 km komp się chyba troszke dostosował i odczualnie ciągnie z niższych obrotów (ok. 1500). Rewelacji nie ma ale zawsze przyjemniej się jeździ.
DjFarmerr
Dzięki :blush2: tworząc taki a nie inny wizerunek tego auta nie ukrywam, że po części chodziło mi o chociaż małe Wasze uznanie które łechce moją próżność Fela ma 7/16" i oponka 165/45.
jak dla mnie rewelka nie myslalem ze z pomaranczowymi migaczami moze tak fajnie wygladac. mam ten sam kolor ale wersje 3D, tez mam zwykle zderzaki i lampy ale nie mam takich alusow alus robi wielka roznice, daje po oczach