[6N] Białas by JuStIcE - pozlotowo str. 33 :)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

C
Ciapek01
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

no no no :) kolega z za miedzy widac ostro poczynia sobie z PolovWka :)

grill wypasik, znaczek a macie tez daje rade ;) chooc slysze teraz na gg ze idzie do porawki :P wg mnie jest ok :)

picuj kolego picuj autko na Podkarpacki, trzeba sie przeciez pokazac :P

bialy kolorek (moj najulubienszy) super sie komponuje z ciemnymi dodatkami...

poblogoslawic i czekac na dalsze mody...
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Hehe, długo czekać nie będziesz musiał :D Dziś dotarła "mała" paczka od Paroofa - :piwo:
Obrazek Obrazek Obrazek

Teraz czekam na śrubki (powinny jutro być) no i nadal na szeroki zderzak na przód... Jak dobrze pójdzie to jutro fele zagoszczą na aucie :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
C
Ciapek01
Kontakt:

Post autor: Ciapek01 »

nooo super :) powiem ci ze zaczynam sie zastanawiac czy nie przyjechac do Le pociagiem :D bo wstyd sie pokazywac :)

pucuj autko pucuj bo na swietach szykuje sie bialo-niebieska sesja ;) podskoczymy na ozanne albo gdzies sie ulokujemy w okolicach muzeum-dworku-Szkoly czworki ;)
Plawniowice09 / Klucze09 / Rajcza09 / Klucze10 / Kozienice10 / Pławniowice10 / Ślesin11 / Ślesin12 / Ślesin13 / ...

było: Polo 1.7 SDI AKU - http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=16028
jest: Golf IV Variant 1.9 TDI AHF
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

JuStIcE co do tylnego znaczka mam taka małą sugestię zebyś wyrzucił plastikową podkładkę i przykleił zaczek na sylikon bezpośrednio do blachy. Po pierwsze fajnie wygląda lakier w zagłębieniach, a po drugie wtedy znaczek nic nie wystaje i chowa się cały równo z blachą :grin:
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

Widzę, że rośnie mi na mazowszu konkurencja białych Połówek :D
mam nadzieję, że któregoś razu spotkamy się na spocie.
Masz rację układ biały/czarny wygląda bardzo dobrze, co widać u mnie:)
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Awatar użytkownika
JuStIcE

Niestety, śruby (a co za tym idzie, koła na aucie) będą najwcześniej jutro, a to z tego względu że oszczędzam teraz na wszystkim (wydałem całą kasę na fele), więc i na transporcie też. Poprosiłem kierowcę ode mnie z pracy, żeby mi je kupił jak będzie w Rzeszowie i mam nadzieję że nastąpi to jutro :D Nie chcę używek, wolę zapłacić 2,50 z nową śrubę niż później męczyć się z urwaną używką.

d
dziczek88
Początkujący
Początkujący

Post autor: dziczek88 »

Bardzo ładna polóweczka,wszystkie zmiany jak najbardziej na plus.Sporo tych białasków ostatnio przybywa na forum. :)
Awatar użytkownika
JuStIcE

Dziękować :) Podejrzewam że alu wskoczy na auto dopiero w piątek albo w sobotę, bo najwcześniej jutro będę miał śruby. Co do zderzaka, nadal czekam, bo mojemu lakiernikowi urodziło się dziecko i nie ma biedak czasu dla mnie :) Ale nie pali się, do podkarpackiego świątecznego spota na pewno się wyrobię :)

Ciapek01
Hmm, muzeum to fajny pomysł, ale obawiam się że nie pozwoliliby nam na sesję przed nim. No ale zawsze zostaje nam Ożanna, czy jakieś inne miejsce :)

d
dziczek88
Początkujący
Początkujący

Post autor: dziczek88 »

Niebawem będę przyciemniał szybki w swoim białasku, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy tego.Jak zrobię to zarzucę fotki jak wyszło żebyś miał foto poglądowe jak u siebie zrobić czy mocniej czy słabiej.Mam zamiar taką folią okleić :http://moto.allegro.pl/item955984246_no ... ic_20.html
;-)
Awatar użytkownika
JuStIcE

No więc wczoraj felunek wylądował w końcu na aucie. I tak jak się spodziewałem, trzeba będzie je posadzić deczko niżej, ale to na razie odległa przyszłość. Tutaj fotki (słabej jakości, ale dziś będzie ich więcej, bo o 10 jadę po szeroki zderzak :D). Na żywo wygląda zdecydowanie lepiej :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Po weekendzie czeka mnie malowanie bębnów i może smoked front :)

Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

ja na Twoim miejscu zrobiłbym coś jeszcze z tylnymi lampami bo ten pomarańczowy kieunek jest paskudny. Albo przyciemnione, albo lampy z 6n2 wg. mnie.
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

albo hella black, beda pasowac do kół i przednich kierunków :)
Awatar użytkownika
JuStIcE

[quote="Paffcio"]hella black[/quote]
Takie tu wylądują, ale na razie brak funduszy :( Na fele i zderzak wydałem całą kasę, a musze jeszcze dług spłacic, więc nieprędko będą nowe lampy.

Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote="JuStIcE"]Takie tu wylądują, ale na razie brak funduszy :( Na fele i zderzak wydałem całą kasę, a musze jeszcze dług spłacic, więc nieprędko będą nowe lampy.
[/quote]
powoli a do przodu :) bo za szybko zrealizujesz projekt i nie bedziesz mial pozniej co robic :D :crazy:
Awatar użytkownika
JuStIcE

[quote="Paffcio"] bo za szybko zrealizujesz projekt i nie bedziesz mial pozniej co robic [/quote]
Hehe, jak uporam się z mechaniką (przednie zawieszenie i szklanki) to w sumie niewiele mi zostanie do zrobienia - tylne lampy, szeroki na tył, hak out, ciemne szybki, oklejenie słupków i kierunki w błotnikach czarne. W każdym razie jeżeli chodzi o wkład finansowy, to rzeczy, które zostały mi do zrobienia (oczywiście mowa o zmianach wizualnych) pochłoną mniej niż te, które już zrobiłem :D No a jak już nie będę miał co robić, to zacznę zbierać na jakiegoś swapa (może AFH) :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”