Polo classic by comandos- sprzedany

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

K
KoKo

Post autor: KoKo »

comandos19
a stare lampy sprzedajesz co z nimi nie tak podeślij foto i zapodaj cenę
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

Post autor: comandos19 »

oby dwie lampy mają zniszczone lustra (prawdopodobnie była w nich kiedyś woda ), połamane uchwyty (polepione jakimś dziadostwem ), lewa ma rozbite od kamienia szkło (poprzedni właściciel prawdopodobnie miał stłuczkę i próbował je leczyć ) ogólnie nie polecam bo moim zdaniem nie nadają się na nic poszukaj po szrotach ja kupiłem za 100zł dwie w dobrym stanie bez uszkodzeń i w dodatku ze silniczkami pozdro.
Awatar użytkownika
Iron987
Początkujący
Początkujący

Post autor: Iron987 »

Witam, bardzo ładna polówka, całkiem nietypowa i zarazem przykuwająca oko nie jednego przechodnia :)
Mam pytanko bo spodobała mi się u Ciebie pokrywa silnika, mógłbyś zdradzić jak doprowadzić ją do takiego stanu jak Twoja i jakich narzędzi do tego urzyć ? Z góry bardzo dziękuje za pomoc.
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

witam pokrywę zaworów doprowadzić do takiego stanu jest dosyć prosto :grin:

co potrzeba :
-papier ścierny najlepiej wodny od 180 do 2500(taki który można moczyć/płukać dostępny w każdym sklepie lakierniczym)
-filc (na wiertarkę w postaci krążka lub do ręki w postaci kwadratu szukaj w castoramie,obi itp.)
-pasta polerska (ja miałem G3 dostępna w sklepach lakierniczych ) taka jak do polerowania lakieru (tępo sie nie nadaje)
-piwo (dużo piwa!) :piwo:
-woda
zabieg prosty najpierw ścieramy nalot z pokrywy papierem zaczynamy od "grubego" kończymy na 2500 im lepiej sie dołożysz tym mniej będziesz miał do polerowania
potem filc do ręki/maszyny i polerujemy aż efekt nas zadowoli :cool:

w razie pytań pisz śmiało może nie jestem na forum na co dzień ale w miarę możliwości pomogę :)

Ps. projekt stoi w miejscu i nie wiem co z nim zrobić :( ale pod młotek nie pójdzie :)
Awatar użytkownika
Iron987
Początkujący
Początkujący

Post autor: Iron987 »

:-) Kurcze wielkie dzięki, wszystko jest pięknie opisane :D Teraz tylko maszerować do lakierniczego po materiały i można działać, wielkie dzięki :cool:
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

witam po dość długiej przerwie :piwo: dawno nie pisałem bo w moim życiu się troszkę porąbało wszystko no ale cóż trzeba się zebrać do kupy i żyć dalej :club: W brew temu co pisano do mnie w mailach to
-nie nie rozbiłem polo
-nie nie sprzedałem polo
-jeszcze żyje
:grin:
ostatnio przez długi czas nic się nie działo bo nie mam kiedy z nim działać bo przenoszę się do nowego warsztatu a właściwie
remontuje/buduje nowy więc będę miał większe zaplecze do roboty :yahoo: nie było to planowane ale cóż "życzliwość" pewnych osób nie zna granic. przeprowadzka pochłania teraz cały mój czas minus spanie i praca na etacie, z tąd moje nieobecność na spotach bielskiej grupy sory chłopaki :cry:

dzisiaj w polo zmieniłem łączniki stabilizatora bo jeden zgubiłem tak zgubiłem :commando: a dlaczego to już pokazuje
Obrazek
Obrazek
Obrazek
śruba z dołu wyglądała przyzwoicie ale środek już niekoniecznie przy okazji wymieniłem osłonę drążka kierowniczego (harmonijkę ) bez kanału (i ty zostań bohaterem w swoim domu :yahoo: ) przy okazji zakonserwowałem wachacze zwrotnice stabilizator itp co wymagało poprawek

myślę że jak się troszkę odkuje z kasą to projekt ruszy od nowa puki co musi zostać tak jak jest a w przyszłości pojawi sie może nowy kolor :cool:

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Gepard
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Gepard »

[quote=""comandos19""]witam po dość długiej przerwie dawno nie pisałem bo w moim życiu się troszkę porąbało wszystko no ale cóż trzeba się zebrać do kupy i żyć dalej W brew temu co pisano do mnie w mailach to
-nie nie rozbiłem polo
-nie nie sprzedałem polo
-jeszcze żyje[/quote]
no to dobrze, że dałeś chociaż znak życia :grin:
POLO CLASSIC - Maluch wsród Limuzyn
2012 Ślesin
2013 Ślesin
2014 Ślesin
P
Pepo38
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: Pepo38 »

super polóweczka! oby ta dalej! I do zobaczenia na jakimś zlocie;)
Moje polo Vogtland, Schmidt, Victor, Toyo, Alpine
viewtopic.php?f=91&t=33319
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

[quote=""Pepo38""]I do zobaczenia na jakimś zlocie;)[/quote]
no mam nadzieje że się w końcu wybiorę na ogólnopolski bo już dawno mi to chodzi po głowie . Puki co z kasą krucho i projekt tez niestety stoi plany były no właśnie były ... mam nadzieje że kiedyś mi się znowu uda coś dłubnąć przy polo bo jest zapuszczona strasznie, brudna lakier nie najlepszy ale tak na razie musi być niestety. Myślę ze jak warsztat znowu zacznie działać końcem przyszłego roku to się wszystkim zajmę puki co polo ma nowy domek

Obrazek

Obrazek

tak w skrócie to kiedyś będzie lepiej pozdrawiam wszystkich :piwo:
Awatar użytkownika
Gepard
Global Moderator
Global Moderator

Widzę piecyk oryginalny VW :) i ściany pomalowane pod kolor autka :grin:
Andrzej jak dasz rade podjedź 9.11 na spota :)
2012 Ślesin
2013 Ślesin
2014 Ślesin
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

Taki mały up. Ostatnio udało mi się zdobyć po dobrej cenie pasy schroth :grin:

Obrazek
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

Dziś udało mi się dostać w bardzo dobrej cenie nowe felgi na sezon zimowy :yahoo: szybkie foto z przymiarek u wilczka jak zmienię opony i będą na aucie to podrzucę lepsze :piwo:

Obrazek
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

ObrazekObrazek

tak jak obiecałem lepsze foto tego jak polo teraz wygląda 8-)
Awatar użytkownika
Gepard
Global Moderator
Global Moderator

Felunek ładny :)
2012 Ślesin
2013 Ślesin
2014 Ślesin
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

całkiem przypadkiem udało mi się dzisiaj zdobyć dzięki koledze wilczek404 :piwo: kierownice momo z nabom za naprawdę śmieszne pieniądze sam jestem w szoku bo za te kasę to się nie da nawet 0,5l dobrej wódki kupić :D

Obrazek

foto zrobione kalkulatorem :tease:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”