piłem ostatnio na spróbowanie tego Desperadosa Red z guaraną, trochę przekombinowane bo czuć tequilę i guaranę i podniebienie nie ogarnia. Za to widzę, że pojawiła się Lubelska Miętówka :crazy: cytrynówka spoko, wiśniówka też więc tego trzeba spróbować pewnie słodkie i mętne jak te kolorowe więc trzeba uważać bo paw może pójść :blush2:
Ja raz w życiu pawiowałem po wódzie i była to wóda smakowa właśnie i od tego czasu wystrzegam się takich rzeczy :crazy: Ma być czyste surowe w smaku pizgać w czapkę i wykręcać czerep oraz mordę hehe, a jak będę chciał mieć smak w ustach to zjem cukierka
[quote="Bielo"]Karol jedziemy w góry? http://www.cda.pl/grafika/59535f1[/quote]
Co prawda łazić po górach nie lubię, ale po takich to bym hasał niczym młody Juhas Hejjjj !!!! :crazy:
ja do dzis mam kasete z lato z radiem 1997, pamietam jak wracalismy od rodzinki poznym wieczorem bialym fiatem 125p, zasypialem przy tych rytmach super muzyka
Ja mam składanki z tamtych lat naściągane na kompie i ostatnio też się słucha namiętnie wspominając czasy trza będzie ze sobą na penie do Więcborka zabrać to będzie przy czym tańczyć hehe