nie wiem jak wygląda podszybie z MB ( w sensie głębokości, ale będzie to prawidłowo z punktu widzenia sceny. Pytanie czy chcesz inwestować w wzmak , jeśli tak wybrałbym coś ciepłego z serii sony , a głośniki coś z serii Infinity, Powerbass
. Przedzial cenowy głośników 230-330zł, Wzmacniacz około 200-250zł
górna półka czyli 1000-2000zł ?
czy Alpine ?
co dla Ciebie jest wysoką półką ?
co i tak nie zmienia faktu że dobre głośniki = wzmacniacz
2DIN Kenwooda Paffcio ostatnio coś takiego nabył, bardzo ciekawy sprzęt
Witam
Chciałbym kupić głośniki do swojego polo 86C2F,ponieważ działają mi tylko 2 głośniki prawy przód i tył.Ostatnio zauważyłem że strasznie charczy na przedzie (wina lutów,poza tym głośnik ma już swoje lata) dlatego chce kupić nowe głośniki póki co tylko na podszybie.Znalazłem takie: http://allegro.pl/boschmann-pr-3577-87m ... 20846.html
Co o nich sądzicie,posiada ktoś tego typu głośniki?
Czytałem żę firma Boschmann jest odradzana na tym forum.Dodam że nie posiadam wzmacniacza i póki co nie zanosi się na kupno.
Witam! Mam pytanie gdyż wymiary fabryczne (chodzi mi o głębokość) głośników w Poli 6N w drzwi wynoszą 66mm bez dystansów. Natomiast wymiary głebokości Hertzów, które chcę zakupić mają 67mm. Teraz pytanie czy nie będzie problemu z montażem, czy one się zmieszczą bez problemu, czy może ktoś ma już może te głośniki w drzwiach?
Witam wszystkich mam pytanie i prosze o dobra rade i szybką pomoc. Chce kupic do mojej poli głosniki do podszybia poniewaz niemam kieszeni w drzwiach z miejscem na głosniki. Mam do wyboru :
Głośniki Blaupunkt GTx402 Mystic Series lub
Sony Xplod XS-F1035
I niewiem ktore bedą lepsze . słucham głownie hip-hop,rap, w bagazniku mam skrzynie i wzmacniacz a jak narazie niemam funduszy na kupno kieszeni w drzwi i na głosniki . z gory dziekuje za odpowiedzi