[quote="polakotek"]masakra, mi cos w kregoslupie przeskoczylo i sie ruszac nie moge :/ wzielam ketonal i czekam az zacznie dzialac (([/quote]
ała może masz rwę kulszową, a to nie jest fajne jak raz kiedyś złapie to lubi się powtarzać i generalnie przypadłość wysokich ludzi. Wołaj teraz mężów do Szczecina niech masują :crazy:
[quote="kolo"]MiSiEk-GDA
Romek żyje i ma się dobrze, dostanie przeciwbólowe i antybiotyk i będzie git sobie odpoczywał [/quote]
dobre futrzaki

czarny mi się najbardziej widzi

[quote="pawellini"]kolo ale obrzydliwe [/quote]
jakbym moją kobietę słyszał :crazy: dla mnie mogą być , ja lubię każde zwierze co ma futro i można go pogłaskać hehe, nie trawię tylko pająków skorpionów węży i innych takich, jaszczury ewentualnie mogą być bo kozacko wyglądają, kumpel z roboty kiedyś miał warana chyba w chacie, dobry smok

A tak to poza tym dalej czekam na tel. od mechaniora :banghead: nie lubię kurna takich akcji, bo cały dzień czekanie jak na igłach i nic innego robić się nie da, a za oknem wieje i 0 stopni i właśnie znów śnieg zaczyna padać :angry2: mam ochotę nakopać tej wiośnie by się wzięła do roboty w końcu :butcher: