Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""JuStIcE""]Dokładnie tak. Plus auto się męczy, bo miesięcznie 2,5k km robię, więc co 4 miechy olej cza zmieniać i filtry, tak samo elementy zawieszenia... No i sam fakt, że na dojazd dziennie w tą i z powrotem tracę 2h teraz...[/quote]
To bez kitu chyba taniej wyjdzie ogarnąć jakąś metę bliżej pracy niż tak katować wóz, jakbyś miał służbówkę to by była inna sprawa :crazy:
[quote=""JuStIcE""]No to będzie okazja się poznać i napić co nieco [/quote]
No nie ma innej opcji :) a co do Więcborka to nie za fajnie, bo mało jakoś chętnych się wpisało, oby tego nie odwołano :(
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

No ja już nawet sobie urlop wziąłem na te dni, ale po przeliczeniu wszystkiego odpuściłem. Najwyżej pojadę do Krakowa, bo mam voucher do wykorzystania na weekend w Novotelu :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""JuStIcE""]Najwyżej pojadę do Krakowa, bo mam voucher do wykorzystania na weekend w Novotelu [/quote]
Nie ma to jak układy i benefity z pracy :)
Awatar użytkownika
JuStIcE

[quote=""MiSiEk-GDA""]Nie ma to jak układy i benefity z pracy [/quote]
A żebyś wiedział :D Zgłosiłem się jeszcze na ochotnika na wyjazd szkoleniowy do Amsterdamu, niewykluczone, że uda mi się obadać na żywca 2 najmocniejsze 6Nki z Holandii, bo Jarno jak mu tylko wspomnę, że mogę sie pojawić, to pyta kiedy :D

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""JuStIcE""]A żebyś wiedział Zgłosiłem się jeszcze na ochotnika na wyjazd szkoleniowy do Amsterdamu, niewykluczone, że uda mi się obadać na żywca 2 najmocniejsze 6Nki z Holandii, bo Jarno jak mu tylko wspomnę, że mogę sie pojawić, to pyta kiedy [/quote]
Mam nadzieję, że jak będziesz widział to przekażesz pozdro z polski i zrobisz jakiś foto - filmowy materiał :) bo auta są prze uj :) A nawiasem mówiąc to tak jak ja pojechałem na szkolenie do Wawy tylko po to, bo można było się z ekipą spotkać :crazy: bo nie nauczyli mnie tam niczego nowego czego bym nie wiedział :rotfl:
Awatar użytkownika
JuStIcE

MiSiEk-GDA
No ba :D Ja oba Polo znałem już wcześniej i je podziwiałem, a teraz jeszcze, jak z Jarno trochę pogadałem, to w ogóle cza by koniecznie było się spotkać :D Ja w sumie tak samo jak na targi jeździłem w poprzedniej pracy, nie tyle na same targi, co na spoty :D

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""JuStIcE""]Ja w sumie tak samo jak na targi jeździłem w poprzedniej pracy, nie tyle na same targi, co na spoty [/quote]
Raczej jak jest możliwość i firma stawia to trza korzystać :crazy:
Awatar użytkownika
JuStIcE

[quote=""MiSiEk-GDA""]Raczej jak jest możliwość i firma stawia to trza korzystać [/quote]
Nie inaczej :D A było warto, szczególnie w Wawie, jak mi Marcin zafundował wycieczkę po stolicy :D

r
rumcajs25
Swój
Swój

Post autor: rumcajs25 »

Panowie wezcie mnie pierolnijcie w czache bo nie moge, ciagle leci mi muza co krzysko zapodał wczoraj chyba
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I :D
Mój Chagalblue
Ogólnopolski Zlot PKP 2013
Ogólnopolski Zlot PKP 2014
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""rumcajs25""]Panowie wezcie mnie pierolnijcie w czache bo nie moge, ciagle leci mi muza co krzysko zapodał wczoraj chyba
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I [/quote]
Nie tylko Tobie, ja dziś już chyba z 10 razy odpalałem :rotfl: a jak kumplowi dałem na gg od razu se na opis dał :rotfl: Kolesie w sombrero i wąsami mnie rozwalają :crazy:
[quote=""JuStIcE""]A było warto, szczególnie w Wawie, jak mi Marcin zafundował wycieczkę po stolicy [/quote]
To on widzę etatowy przewodnik :) bo mnie też oprowadzał jak byłem po 9N a jak byłem teraz w marcu to zabrał mnie na Cargo :)
r
rumcajs25
Swój
Swój

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""rumcajs25""]Panowie wezcie mnie pierolnijcie w czache bo nie moge, ciagle leci mi muza co krzysko zapodał wczoraj chyba
http://www.youtube.com/watch?v=v0aRb4rAq0I [/quote]
Nie tylko Tobie, ja dziś już chyba z 10 razy odpalałem :rotfl: a jak kumplowi dałem na gg od razu se na opis dał :rotfl: [/quote]
Ale teledysk jest prze, nawet siostrzencowi sie muza podoba co on typowy hip-hopowiec :D
Ja tez nie gustuje w takiej muzie chyba ze trafi sie cos zacnego, ale to przeszło wszystko i jutro katuje w aucie :D
Mój Chagalblue
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""MiSiEk-GDA""]Nie tylko Tobie, ja dziś już chyba z 10 razy odpalałem a jak kumplowi dałem na gg od razu se na opis dał [/quote]
jak tak zachwalacie to i ja posłucham.
wróciliśmy od znajomych. dawno się nie widzieliśmy to trzeba było się spotkać. mały grill zrobiony, tematy różne obgadane. dzieciaki się zapoznały (bo mają brzdąca 3 tygodnie młodszego od Krzysia). Także udany wypad.

Tak jak KArol pisał wyżej to rzeczywiście ekipa strasznie się kruszy. śmieszne pieniądze to kosztuje a chętnych jak na lekarstwo.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""rumcajs25""]Ale teledysk jest prze, nawet siostrzencowi sie muza podoba co on typowy hip-hopowiec [/quote]
Mają ludziska pomysły :crazy: :crazy: :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""czaja""]jak tak zachwalacie to i ja posłucham. [/quote]
Tylko nie odpalaj teledysku przy żonie :crazy:
[quote=""czaja""]Tak jak KArol pisał wyżej to rzeczywiście ekipa strasznie się kruszy. śmieszne pieniądze to kosztuje a chętnych jak na lekarstwo.[/quote]
I weź mądry bądź co jest grane: czy termin czy kasa czy ludziom się po prostu nie chce, zakładam, że pewnie kasa :( bo sam pobyt to mała kasa, najbardziej pewnie jak Bartek pisał dojazd po kieszeni bije, ale to tak zawsze jest, że gdzie byś mety na zlot nie zrobił to jeden będzie miał blisko drugi daleko :amen:
r
rumcajs25
Swój
Swój

Ja tak wstepnie mysle ze na slesin w przyszłym roku na 1 dzien wpadne obadac to i owo, bo w tym to za zielony jeszcze byłem i nie mialem pojecia ze taki zlot jest a to odemnie jak rzut beretem raptem 100km ale zobaczymy jak to wyjdzie :D
Mój Chagalblue
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”