Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote="Bielo"]to tak jak słyszałem, że niby osoby urodzone na jesieni/ początku zimy mają lepiej bo matki w ciąży latem słoneczko miały i płodek też i pozytywne energie czerpały :jester:

ja moja mama w ciąży była to jeszcze Czarnobyl w powietrzu wisiał nad Polską :D[/quote]

Uuuuu to znak ze też stara dupa jesteś :D dawaj kieszonkowe papcio ;D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="Bielo"]ja moja mama w ciąży była to jeszcze Czarnobyl w powietrzu wisiał nad Polską [/quote]
ja pamiętam za małego dzieciaka jak kazali nam terpentynę w przychodniach pić by niby uratować się od tej chmury co poszła, a na pomorze poszła najbardziej, ludziom to jak zimna seta nie wchodziło i cały korytarz w spawach był jak po ostrym weselu :grin:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="Marcinek"]Użytkownicy przeglądający ten dział: Adrian_Malbork, Bielo, kolo, krzychu20, Marcinek, polakotek hehe niebiescy mnie zaatakowali ;D[/quote]

weź nie strasz, bo jak to zobaczyłem to myslałem już , że znowu ostrzeżenie za coś :blush2:

[quote="MiSiEk-GDA"]A ja jestem z lipca i kij zawsze jak mam urodziny to ludzie mają urlopy i jest z kim tsssyyt :piwo:[/quote]
Ja też z lipca :D a dokładniej z 20-go :grin: zaś 25-go imieniny mam :D
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Ona odsnieza rekoma, bo ma krem z Neutrogeny !

Slonce wplywa na nastroj, a to nie ma nic wspolnego z rozwojem gospodarki, no ale mimo wszystko mozna zauwazyc pewna zaleznosc - Grecja, Hiszpania, czy Wlochy, tam w najlepsze sobie szaleje kryzys, a Skandynawia jakby nie patrzec dobrze sie trzyma :)

No i bardzo latwo Twoja teorie podwazyc Bielo, bo jakby nie patrzec to ja jako plodek tez zalapuje sie na sloneczne dni :D

Misiek, sam jestes terpentyna :D jod trzeba bylo przyjmowac :P
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

ale to nie moja teoria :grin: :D

Marcinek tak stary już jestem :(

płyn Lugola piłeś, tylko zapomniałeś jak to się nazywa :D
Ostatnio zmieniony 24 maja 2012, 23:40 przez Bielo, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]Ja też z lipca a dokładniej z 20-go zaś 25-go imieniny mam [/quote]
Mo ja 25 mam urodziny :crazy: i pierwotnie miałem być Twoim imiennikiem :P chyba dlatego, że w Krzysztofa się urodziłem to mam zajoba z motoryzacją ;)
[quote="polakotek"]Misiek, sam jestes terpentyna jod trzeba bylo przyjmowac [/quote]
Nie wiem jak te driny się nazywały, ale nie wchodziły :grin: w sumie mocne musiały być, że nie pamiętam :grin:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]Mo ja 25 mam urodziny i pierwotnie miałem być Twoim imiennikiem chyba dlatego, że w Krzysztofa się urodziłem to mam zajoba z motoryzacją [/quote]

No to git :grin:
Kupimy takie coś http://www.wiocha.pl/425153,Wodka_w_kanistrze i będziemy świętować :crazy:
:grin:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Strasznie mi sie podobaja fotoreportaze z Czarnobyla, jakby nie patrzec, to miejsce ciekawe turystycznie :D

Krzychu okeej, a kiedy? <3 :D
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="polakotek"]Krzychu okeej, a kiedy? <3 [/quote]

Jak wujek Karol dostanie wypłatę :jester:
:grin:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

[quote="MiSiEk-GDA"]
Nie wiem jak te driny się nazywały, ale nie wchodziły :grin: w sumie mocne musiały być, że nie pamiętam :grin:[/quote]

napisałem wyżej że płyn Lugola :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Dobra to sie zrzuce z wujkiem, co by mu smutno nie bylo, ze musi melanz sponsorowac... Albo stejki zrobie, zeby na pusty zoladek tak nie pic :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]Strasznie mi sie podobaja fotoreportaze z Czarnobyla, jakby nie patrzec, to miejsce ciekawe turystycznie [/quote]
Dziewczyno :) jedziemy ?? ja miałem zajoba by jechać tam nie raz, najlepsza strona z foto z zony : opuszczone.com , kiedyś namiętnie oglądałem. Kumpel z roboty dawnej z Capri klubu z klubowiczami wycieczkę autami tam zrobili, jak na nk widziałem jego z tego miejsca to było jedne wielkie :shock: a chłopak zdrów i nie świeci po tej wycieczce, czyli raczej bezpieczne
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Jaaa, w koncu jakis czlowiek ktory tez by tam chcial pojechac :D podobno jakies promieniowanie caly czas jest, no ale mala wycieczka chyba nie zaszkodzilaby :)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]Jaaa, w koncu jakis czlowiek ktory tez by tam chcial pojechac podobno jakies promieniowanie caly czas jest, no ale mala wycieczka chyba nie zaszkodzilaby [/quote]
Jest jest i tylko kilka h można przebywać by Ci nie zaszkodziło, ale jednak ludzie tam pracują i żyją także musi się dać ;)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Karol tylko grzybków tam nie zbieraj bo bedziesz miał haluny :rotfl:

wycieczka fajna, ale swoje kosztuje, niektórzy jeżdżą nad Śródziemne promieni złapać (slonecznych) a niektórzy do 'zony' promieni alfa, beta, gamma :crazy:
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”