[quote="christopherek"]z wrzuceniem fotki miałem problem bo 4s robi ładne fotki ale zapomniałem że przez bt nie łączy się z niczym innym niż wyrób apple i musiałem fote na fb wrzucic żeby póxniej skopiować ja na forum na kompie.ale co prawda to prawda maybe przyszłe auto i obecne Piotra w środku[/quote]
Hehe, co racja to racja.
[quote="czaja"]Bo polomaniacy jesteśmy. A że część z nas już nie ma Polo, to inna kwestia.[/quote]
o to,to :piwo:
Chyba otworzę jeszcze sztukę :piwo: tak nasennie
Piotrkowi się nie pali z zakupem,mi póki nie będę miał $ żeby jechać po garbatego dla żonki tez nie,ale za to jeszcze zrobie wszystkie wahacze tzn komplet bo juz sa luzy więc wszystko będzie ogarniete i nowy właściciel tylko na ropę aby mial w portfelu bo wszystko już wtedy będzie zrobione.gdyby auto było miną to Piotrek od razu by miał info niech szuka auta gdzie indziej bo to musi iśc w Polske
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Weźcie nic nie mówicie :crazy: u nas na spocie kilka osób do mnie tato już chciało gadać :doh: christopherek
Czarnego tylko szkoda, że w kraj pojechał, bo mógł u swoich zostać, a nie do tjunera, no ale co zrobisz :niewiem:
[quote="MiSiEk-GDA"]Weźcie nic nie mówicie :crazy: u nas na spocie kilka osób do mnie tato już chciało gadać :doh: christopherek
Czarnego tylko szkoda, że w kraj pojechał, bo mógł u swoich zostać, a nie do tjunera, no ale co zrobisz :niewiem:[/quote]