Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Dodam jeszcze, że JB i mój kierownik załatwiali tą plazmę od stycznia :rotfl: Mówię szkoda słów po prostu, a miałem włączony taki agressive mode, że jeszcze słowo i bym zrobił takie K.O. jak Mamed, bo dosyć mam kretyństwa i braku użytkowania mózgów jaki mnie otacza :vinsent:
[quote="dumle"]misiek i bardzo dobrze zrobiłeś! nie można ciągle kulić ogon pod presją że z pracy wyrzucą..[/quote]
do kulących ogon pod siebie nigdy nie należałem, bo nie lubię jak jest burdel i duzi chłopcy w skarpetkach po kolana i sandałach udają, że są bardzo mądrzy i potrafią prowadzić i zarządzać firmą, pewne kwestie są tak logiczne i proste jak sianie kartofli i oranie pola i nie trzeba być geniuszem, by to ogarnąć tylko trzeba MYŚLEĆ i chcieć używać głowy. Najlepsza beka, po akcji jak poszli to kierownik, że dobrze ale za ostro pojechałeś, ja widziałem jak on zęby zagryzał ( JB ) z wściekłości i w pewnym momencie wyszedł i ja dalej gadałem już tylko z jego szefem. Najlepsza była beka jak kiero był w szoku z tą akcją z plazmą: ja mówię pól litra na jutro na stół, bo załatwiłem coś za Ciebie :rotfl:
EDIT:
Z weselszych rzeczy to mam z empiku całą ori płytę tych kolesi od kapitana bomby, co wczoraj wam pokazywałem, biorę w auto jutro na spota będzie impreza niczym na wiejskiej dyskotece na parkingu :crazy:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

kurde nic mi sie nie chce, prawie wszystko denerwuje - jakaś deprecha mnie dopadła :glare:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]kurde nic mi sie nie chce, prawie wszystko denerwuje - jakaś deprecha mnie dopadła [/quote]
Zapodaj sobie braci figo fagot :D moja obecna głupawka i sieczka mózgowa nie pozwalająca mi myśleć o kłopotach :piwo: A tak poza tym to już żyję jutrem i godziną 19stą
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote="MiSiEk-GDA"]pewne kwestie są tak logiczne i proste jak sianie kartoflii [/quote]

Jednak nie są takie proste bo kartofle sie sadzi :D :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Marcinek"]ednak nie są takie proste bo kartofle sie sadzi [/quote]
debile niestety sami się sieją i to dość mocno ostatnio :butcher: chyba czas na opryski albo jakąś stonkę ziemniaczaną od Czereśniaka zakupić i posypać :grin:
Z innej beczki: pamiętacie co pisałem o gwałcicielu z pracy ostatnio ?? dziś był i skończył na glebie, bo go rozpoznaliśmy i psiarnia od razu wjechała, ale takie kafary z kryminalnej , że kolesia połamią, szczerze mówiąc to nie wiem jak koleś mógł zgwałcić, bo wyglądał jak taki laps, co nie wiedział by jak rozporek nawet rozpiąć :doh:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Marcinek"]ednak nie są takie proste bo kartofle sie sadzi [/quote]
debile niestety sami się sieją i to dość mocno ostatnio :butcher: chyba czas na opryski albo jakąś stonkę ziemniaczaną od Czereśniaka zakupić i posypać :grin:
Z innej beczki: pamiętacie co pisałem o gwałcicielu z pracy ostatnio ?? dziś był i skończył na glebie, bo go rozpoznaliśmy i psiarnia od razu wjechała, ale takie kafary z kryminalnej , że kolesia połamią, szczerze mówiąc to nie wiem jak koleś mógł zgwałcić, bo wyglądał jak taki laps, co nie wiedział by jak rozporek nawet rozpiąć :doh:[/quote]

takie frajery są najgorsi !
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

I jeszcze się czuł bezkarny i przyszedł znowu na łowy :banghead:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

miał szczęście że po policje zadzwoniliście a nie po Łysego :crazy:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Michał88"]I jeszcze się czuł bezkarny i przyszedł znowu na łowy [/quote]
teraz będzie łowić ale pod prysznicem na Przeróbce :grin: a jak trafi jeszcze pod opiekę klawisza co u nas też na ochronie robi, to pojedzie szybko na harem :crazy:
[quote="Bielo"]miał szczęście że po policje zadzwoniliście a nie po Łysego [/quote]
Łysy by go zabił na miejscu :assasin: ale inny fajter od niego z klubu się nim zaopiekował :grin: od razu był nelson na szyję i łapy wykręcone, stękał jak skowronek, generalnie już w pewnym momencie chyba się pokapował, że go poznaliśmy i miotał się po tym sklepie jak zwariowane zwierze w klatce po czym kulejąc chciał wybiec i wpadł w objęcia fajtera i było "gdzie qwa !!!" a policja moment byli ja wiem max 5 min i w obrączkach go prowadzili
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Michał88"]I jeszcze się czuł bezkarny i przyszedł znowu na łowy [/quote]
teraz będzie łowić ale pod prysznicem na Przeróbce :grin: a jak trafi jeszcze pod opiekę klawisza co u nas też na ochronie robi, to pojedzie szybko na harem :crazy:[/quote]

heh będzie podnosił mydło w płynie hahaha

Albo jak kawał ze śliną ;D heh
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Marcinek"]heh będzie podnosił mydło w płynie hahaha

Albo jak kawał ze śliną ;D heh[/quote]
to akurat słyszałem , od klawisza, że w więźniu prawda jest z tym, że kolesie z tego typu wyrokami mają mega przerąbane w ich hierarchii. I dobrze, bo i tak u nas są za łagodne wyroki za takie akcje :butcher:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Ja bym napisał co bym zrobił takim ale to wiąże sie z banem w moją strone :crazy:
r
rumcajs25
Swój
Swój

Post autor: rumcajs25 »

[quote="Marcinek"]Ja bym napisał co bym zrobił takim ale to wiąże sie z banem w moją strone :crazy:[/quote]
To juz lepiej nie mów :PP
A tak wgl wrocilem chwile temu na chate i kolacyjke sobie obrabiam :crazy:
Mój Chagalblue
Ogólnopolski Zlot PKP 2013
Ogólnopolski Zlot PKP 2014
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

po spocie :D przejechałem się Sportem :D dosiadałem GSXR'a :D ciekawie było :)
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Misiek Pw poszło. Ale zapomniałem zadać w nim najważniejszego pytania:
Jest diablo ? :crazy: :crazy:
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”