Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

hello ja też już się ogarnąłem,wczoraj byliśmy na imprezie urodzinowej kolegi mojej żony.impra na otwratym powietrzu na działce nad jeziorem.sporo ludzi było ale czułem się jak opiekun młodzieży na koloniach.większośc poprzyjeżdżała tatusia samochodami m.in hummer czy jakaś nowa s-klasa ale to takie zamknięte grono gdzie nawet się nie przywitali.ale mniejsza o to bo przy innym stoliku nawet siedzieli.ale kolega który organizował urodziny poprosił mnie żebym podjechał bliżej autem i włączył muzykę więc co tam diesel żony ma duży akku to niech gra.no i w pewnym momencie jakiś 2 chłopaczków nie dało za wygraną i chcieli chyba nie wiem rywalizować/zagłuszyć audi żony.podjechali jakimś terenowym kia sorento włączyli muzykę na full a drugi ustał między 2 autami i stwierdził że jednak lipa u nich bo pewnie seryjne jakieś koreańskie głośniki siedzą i postawili auto spowrotem na parking.heheh ale ubaw mieliśmy jak nie wiem,ja właczyłem muzę bo kolega prosił a ci jakieś dziecinne zawody chcieli robić.swoją drogą nawet nie wiedziałem że żony 10" rockford fosgate potrafi taką imprezę zrobić :-D
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""christopherek""]hello ja też już się ogarnąłem,wczoraj byliśmy na imprezie urodzinowej kolegi mojej żony.impra na otwratym powietrzu na działce nad jeziorem.sporo ludzi było ale czułem się jak opiekun młodzieży na koloniach.większośc poprzyjeżdżała tatusia samochodami m.in hummer czy jakaś nowa s-klasa ale to takie zamknięte grono gdzie nawet się nie przywitali.ale mniejsza o to bo przy innym stoliku nawet siedzieli.ale kolega który organizował urodziny poprosił mnie żebym podjechał bliżej autem i włączył muzykę więc co tam diesel żony ma duży akku to niech gra.no i w pewnym momencie jakiś 2 chłopaczków nie dało za wygraną i chcieli chyba nie wiem rywalizować/zagłuszyć audi żony.podjechali jakimś terenowym kia sorento włączyli muzykę na full a drugi ustał między 2 autami i stwierdził że jednak lipa u nich bo pewnie seryjne jakieś koreańskie głośniki siedzą i postawili auto spowrotem na parking.heheh ale ubaw mieliśmy jak nie wiem,ja właczyłem muzę bo kolega prosił a ci jakieś dziecinne zawody chcieli robić.swoją drogą nawet nie wiedziałem że żony 10" rockford fosgate potrafi taką imprezę zrobić [/quote]
hahaha, no tak to bywa - bananowa młodzież... Tatuś kupił autko, ale zapomniał audio zrobić, niedobry :crazy:
Jedziesz jutro po tego Golfika? czeka na ciebie??

krzychu20
Jak coś to mam te gumki od montażu trójkąta w plastiku bagażnika co potrzebujesz. Jakby co to PW.

W Wawie pogoda dopisuje także loozik.
Awatar użytkownika
christopherek

po golfa powinienem jechac tak jak się umawiałem tylko nie mam za bardzo czym.poza tym pitervr widzę chce sprzedac swoje gti i problrm bo wolalbym chyba polo.juz sam nie wiem
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

A ja zaliczam jakis eloklub w Szanghaju bo warsztaty sie udaly :grin: moze nie wroce zygzakiem do domu :grin:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

w czerwcu jeszcze do kupienia było 6n2 VR6 z Warszawy :D

Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
christopherek

to bylo juz dawno do sprzedania a nie tylko w czerwcu
Awatar użytkownika
JuStIcE

Post autor: JuStIcE »

Akurat tego Polo bym nie kupił ni chu chu. Wolałbym dołożyć i kupić od Miszy 1.8T. Piterowe 6N2 ładne jest, oglądałem, ma kilka mankamentów, chyba, że je poprawił :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
christopherek

jakie mankamenty?
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Wróciłem z małego kursu do Stolycy. Obejrzeliśmy wózki spacerowe. i po prostu ceny mnie przybijają. troche plastiku, kółka i troche materiału minimum 700zł. a to za wózek bez amortyzowanych kół. taki lepszy to niecałe 1100 lub 1400zł :shock:
No nic, dobrze że Krzyś sobie na niego uzbierał :grin:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""czaja""]Wróciłem z małego kursu do Stolycy. Obejrzeliśmy wózki spacerowe. i po prostu ceny mnie przybijają. troche plastiku, kółka i troche materiału minimum 700zł. a to za wózek bez amortyzowanych kół. taki lepszy to niecałe 1100 lub 1400zł :shock:
No nic, dobrze że Krzyś sobie na niego uzbierał :grin:[/quote]

No niestety zdzierstwo jak wszędzie ;/
Tu amortyzowane kóła, kółka pompowane, w pakiecie dodają nosidełko na przykład i cena fiu fiu :roll:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""christopherek""]hello ja też już się ogarnąłem,wczoraj byliśmy na imprezie urodzinowej kolegi mojej żony.impra na otwratym powietrzu na działce nad jeziorem.sporo ludzi było ale czułem się jak opiekun młodzieży na koloniach.większośc poprzyjeżdżała tatusia samochodami m.in hummer czy jakaś nowa s-klasa ale to takie zamknięte grono gdzie nawet się nie przywitali.ale mniejsza o to bo przy innym stoliku nawet siedzieli.ale kolega który organizował urodziny poprosił mnie żebym podjechał bliżej autem i włączył muzykę więc co tam diesel żony ma duży akku to niech gra.no i w pewnym momencie jakiś 2 chłopaczków nie dało za wygraną i chcieli chyba nie wiem rywalizować/zagłuszyć audi żony.podjechali jakimś terenowym kia sorento włączyli muzykę na full a drugi ustał między 2 autami i stwierdził że jednak lipa u nich bo pewnie seryjne jakieś koreańskie głośniki siedzą i postawili auto spowrotem na parking.heheh ale ubaw mieliśmy jak nie wiem,ja właczyłem muzę bo kolega prosił a ci jakieś dziecinne zawody chcieli robić.swoją drogą nawet nie wiedziałem że żony 10" rockford fosgate potrafi taką imprezę zrobić [/quote]
Ładne barany :rotfl: Dobrze, że nie cała młodzież taka jest, bo by trzeba było zrobić odstrzał :)
U mnie kumpel był w odwiedzinach, bo siedzi na urlopie na stałe mieszka w słynnym Leeds i nie ma na imię S1 :crazy: Jak się nasłuchałem jak to tam wygląda i że jemu w obcym kraju państwo bardziej pomaga niż nam tu we własnym kraju, a koleś raczej konkretny nie bajkopisarz, to można się poczuć jak dosłowny biały murzyn we własnej ojczyźnie :banghead:
Awatar użytkownika
JuStIcE

Post autor: JuStIcE »

MiSiEk-GDA
Karol, ale tak jest wszędzie. Gdziekolwiek za granicą się bardziej troszczą o ciebie niż tu u nas. Tutaj masz im płacić podatki i mają Cię gdzieś, a tam naprawde po ludzku podchodzą do człowieka.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
christopherek

pojawiło się jeszcze coś:-)
co chciałem mieć a mianowicie abf w serii
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-gti-2 ... 40564.html
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""JuStIcE""]MiSiEk-GDA
Karol, ale tak jest wszędzie. Gdziekolwiek za granicą się bardziej troszczą o ciebie niż tu u nas. Tutaj masz im płacić podatki i mają Cię gdzieś, a tam naprawde po ludzku podchodzą do człowieka.[/quote]
I to jest straszne :( ale nic nie ma co płakać tylko jak to jeden z moich poprzednich kierowników mówił: masz łeb i uj to kombinuj :)
[quote=""christopherek""]pojawiło się jeszcze coś:-)
co chciałem mieć a mianowicie abf w serii
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-gti-2 ... 40564.html[/quote]
Kurde ja już nie ogarniam tyle opcji :) ale ten srebrny też ładny i w fajnym stanie :piwo:
BTW
Od wczoraj mi siedzi ta nuta w głowie jak się nasłuchałem na audio w Kuby A3ce :grin:
http://www.youtube.com/watch?v=3Q9rewnLFYw
Awatar użytkownika
christopherek

polo pitera teraz nie jest na sprzedaż,po golfa do Jarosławia nie mam czym jutro jechać a tego srebrnego to na stukającym wahaczy audi pojadę 60km więc jutro chyba przejadę się tego obejrzeć
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”