ta co Ty
Wskazówka czerwone pole widziała jak kupowaliśmy i Paweł przegazował, by pokazać, że nie kopci czy coś :blush2:
a tak to zmiana przy 2.5tys - 3tys :blush2: Czasem przy wyprzedzaniu na troszkę więcej wskakuje :blush2:
to jednak TDI daje radę.. ostatnio trasa Malbork- Gdańsk przez Nowy Dwór w 3 osoby + bagaż
Potem dziewczyna odstawiona na uczelnie i na obwodnice i do Gdyni goniłem UP!'a i nie schodziło 150. (mały 1.0 ma moc..)
Z Gdyni do Gdańska przez miasto, next Ikea, potem obwodnica i obwodnica goniona odpowiednio 140/150
wyszło 199km i 12l
Na drugi dzień Tampon i lampka wołająca o Chłodniczy..
Paulina, zdejmuj podsufitkę. kilka śrubek, 5 minut roboty i odkręc starą antene i przykręc nową. Ot cała filozofia ;> I nie cieknie.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2012, 21:53 przez Adrian_Malbork, łącznie zmieniany 1 raz.
Pałowanie do czerwonego ma swoje plusy nie ma kiślu pod korkiem hehe ostatnio jak zajrzałem to bym całe przedszkole obdzielił kisłem waniliowym;D przejechałem sie i co 5,500 - 6,000 zmiana i czysto
Paffcio
Nie musisz wierzyć Wystarczy, że ja wiem ile pali Po prostu staram się jeździć ze stałą prędkością bądź rozpędzić bardziej i puścić gaz. Dziennie prawie 100km robię, więc nietrudno policzyć średnie spalanie