christopherek
to wolny zawód, może robić co chce.. zwłaszcza że ma bardzo dobre doświadczenie i opinie, a klientów też mu pewnie nie brakuje.. sam bym tak zrobił, a ty nie?
[quote=""christopherek""]Karol z GD to wyprawa jak nie wiem,ze 100licy mam 312km w jedną stronę:-)[/quote]
Raczej wiem ile km to jest, bo przez moment nawet czaiłem się by po Paffciową 6N jechać :crazy:
[quote=""dumle""]christopherek
to wolny zawód, może robić co chce.. zwłaszcza że ma bardzo dobre doświadczenie i opinie, a klientów też mu pewnie nie brakuje.. sam bym tak zrobił, a ty nie?[/quote]
rozumiem na obcych ludziach z ulicy ale jak sie człowiek obarca w tym to się wie oile za wymiane czesci i jak kolega mowi taka cene to az dziwnie się robi.coż jak piszesz kazdy na swoj rachunek robi,demokracja i ceny z kosmosu.dobrze ze jest w cholere mechanikow
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Witam wszytkich obecnych wreszcie wolne juz weekend na jutro szef wolne mi dał sam z siebie a sobota i niedzila wolne moze wkoncu na polo poorboya na lakier uzyje bo lezy i lezy
Ja chyba pojadę dziś albo jutro umyć dziada by na spot wyglądał i mam nadzieję, że nie będzie tradycyjnego rytuału czyli myjesz = się spadnie deszcz :doh:
A ja własnie dostałem info, że mój staruszek jednak straci prawdopodobnie robotę z końcem miesiąca na 90% także super... no to czekamy co jeszcze fajnego się w tym cudownym roku wydarzy :angry2: Chyba faktycznie czas pakować mandżul i wiać gdzieś za granicę tylko nie do końca wiadomo gdzie i dokąd się zaczepić :banghead:
[quote=""polakotek""]To slabo Karol. A daleko do emerytury ma?[/quote]
No właśnie w tym pies pogrzebany, że chyba ok 3 lat jeszcze :banghead: także będzie chyba gruba bieda albo ostre kombinowanie, bo gdzie on w swoim wieku robotę dobrą dostanie jak ja o 30 lat młodszy prawie nie mogę nic sensownego dostać :banghead: a jeszcze chłop jest schorowany ma kłopoty ze stawami i 8 stentów w sercu także wiesz jak jest... Mówię jest "wesoło". Ja się jeszcze łudzę, że to znów jakieś plotki bo od 1,5 roku takie gadanie już było, ale teraz po tym co mówił to raczej już nie są przelewki...