Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote=""JuStIcE""][quote=""shao""]Bartek co Ty chciales napisac ostatnio jak mnie cytowales? [/quote]
Już to napisałem :P Kilka stron temu :) Chodziło mi o to, że straszyć banami to ja mogę za wszystko :P[/quote]
Aaa... bo przestalem sprawdzac po miesiacu czy poprawiles :grin: i nie widzialem :D
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

czy komuś też tnie się flash player pod firefoxem?
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""JuStIcE""]christopherek
To Mk3 jest w mega stanie. Lukiego i ja znam, świetny ziomek Jakbyś się zdecydował, to śmiało, dostaniesz jeszcze masę teili do Mk3 Stan tego auta, to tak jak z Paffciowym GTI, co miało być wymieniane, było wymieniane nawet dla świętego spokoju, więc nie ma tu kompromisów [/quote]
Widać po temacie auta i tym jak jest utrzymane, że nie ma i nie może być lipy w nim :grin: tak jak wczoraj gadaliśmy w nocy, a tu jeszcze teraz tylko potwierdzenie słów jest :grin: Rób szybką akcję, jak ja zrobiłem kupując swoje auto i bierz dziada ;) będzie na bank służył i dawał dużo radochy :piwo:
BTW
Nie ma to jak porządnie się wyspać ;) nie pamiętam kiedy ostatnio udało mi się spać do 11:30
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""MiSiEk-GDA""]nie pamiętam kiedy ostatnio udało mi się spać do 11:30[/quote]
to widze, że nie tylko ja dziś ostro z kimą pocisnąłem :crazy:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

też miałem dać dziś po spaniu, ale o 4 rano zadzwonił kumpel że się rozchorował i musiałem przygonić na poranną zmianę :D ale za to atrakcje miałem o których pisałem wcześniej :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""krzychu20""]to widze, że nie tylko ja dziś ostro z kimą pocisnąłem [/quote]
A tak jakoś wyszło :D urlop to raz, dwa nic do roboty i trzy pogoda nędzna za oknem to po co było wstawać i spałem sobie jak mops hehe, teraz wstaje i ooo najs ładna godzina :P
EDIT:
Właśnie jakiś VR przejechał mi koło chaty, ten dźwięk to idzie nawet zaspanym poznać :bow:
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

ja naswt już dziś bym pojechał ale żony audi nie nadaje się na taką wyprawę póki wahaczy nie wymienię a jeden mechanik zawalony robotą a koledzy jeden na urlopie a drugi KOLEGA z którym znamy się lata i mocną pozycję ma na vwgolf.pl bo strasznie na tdi się zna trochę przeholował i 400zł mi za wymianę powiedział i mimo że mogę tyle zapłacić to jemu nie dam z uwagi na fakt iż wcześniej razem robili z auta a z kolega z który obecnie na urlopie jest a ten z kolei powiedział mi 300zł.chodzi o to że rozumiem iż był na wolnym i się z kasy spłukał ale nie chodzi mi o pieniądze tylko o sam fakt że zdziera ze wszystkich jak może a różnica 300 zł a 400zł patrząc na to że dzieli ich kilka ulic jest sporą różnicą,poza tym kogo mogę mu podsyłam do roboty a ten mi takie ceny mówi,dlatego powiedziałem że nie dam mu zarobić iczekam na kolegę którym od niego odbił i na własny rachunek robi i za 300pln mi ogarnie.suma sumarum czy jak to się :grin: pisze gdyby audi nie miało pukających wahaczy to z rana już byłbym pewnie w drodze a tak nie mam za bardzo z kim jechac bo kazdy w work a po poludniu jechac 300km i wieczorem auto ogladac to troche lipa.a nie chcejechac z bratem albo od mamy auto pozyczać bo w tajemnicy kupuje furkę dla siebie i rodzina nie będzie wiedziałą bo powiedzą jak zwykle na co nam drugie auto i ble ble aż się słuchać nie chce. :agree: :agree: :agree: :grin:
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""christopherek""]ja naswt już dziś bym pojechał ale żony audi nie nadaje się na taką wyprawę póki wahaczy nie wymienię a jeden mechanik zawalony robotą a koledzy jeden na urlopie a drugi KOLEGA z którym znamy się lata i mocną pozycję ma na vwgolf.pl bo strasznie na tdi się zna trochę przeholował i 400zł mi za wymianę powiedział i mimo że mogę tyle zapłacić to jemu nie dam z uwagi na fakt iż wcześniej razem robili z auta a z kolega z który obecnie na urlopie jest a ten z kolei powiedział mi 300zł.chodzi o to że rozumiem iż był na wolnym i się z kasy spłukał ale nie chodzi mi o pieniądze tylko o sam fakt że zdziera ze wszystkich jak może a różnica 300 zł a 400zł patrząc na to że dzieli ich kilka ulic jest sporą różnicą,poza tym kogo mogę mu podsyłam do roboty a ten mi takie ceny mówi,dlatego powiedziałem że nie dam mu zarobić iczekam na kolegę którym od niego odbił i na własny rachunek robi i za 300pln mi ogarnie.suma sumarum czy jak to się pisze gdyby audi nie miało pukających wahaczy to z rana już byłbym pewnie w drodze a tak nie mam za bardzo z kim jechac bo kazdy w work a po poludniu jechac 300km i wieczorem auto ogladac to troche lipa.a nie chcejechac z bratem albo od mamy auto pozyczać bo w tajemnicy kupuje furkę dla siebie i rodzina nie będzie wiedziałą bo powiedzą jak zwykle na co nam drugie auto i ble ble aż się słuchać nie chce. [/quote]
Masakra i nie ładne zachowanie, ale czasem tak jest jak kasa idzie w ruch to pokazuje jacy są "koledzy" Cholera byś mieszkał w GD to sam bym Cię zawiózł :D
Awatar użytkownika
christopherek

juz to widzialem,jest jeszcze ładniejszy tez vr na mercedesach
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

ja tam dla swojego dobrego mechanika zawsze dawałem więcej niż chciał, bo wiedziałem że robi dobrze i się przykłada, no ale co kto lubi :)
Awatar użytkownika
christopherek

widzisz tylko z tym dobrze robił też jest róznie.chłopak spoczął na laurach bo ma opinię wyrobioną na vwgolf.pl wsyzscy jeżdża do niego nawet z Polski dłubać tdi,no nie wszyscy ale dużo ludzi więc co można cenę podnosić a a jakością hmm no cóż; w żony OOOO miesiąc po regeneracji sprężarki robił się notlauf i kolega-mechanik mówi n75 więc ja kupiłem nowy 300pln ale wczesniej mówił że najpierw stary założy na próbę bo ma jakiś tylko na krótko zepnie na konektory bo inna wtyczka a jak przyjechałem to nie chciało się tyko nowy założył i co dupa,wyjechałem za bramę but i notlauf i winna okazała się turbina która po regeneravji okazało się że ma coś źle wyważone i w ramach gwarancji zrobili ale 300pln na n75 poszło i dla mnie stracił w tym momencie i nie dam mu zarobić
Awatar użytkownika
christopherek

[quote=""MiSiEk-GDA""][quote=""christopherek""]ja naswt już dziś bym pojechał ale żony audi nie nadaje się na taką wyprawę póki wahaczy nie wymienię a jeden mechanik zawalony robotą a koledzy jeden na urlopie a drugi KOLEGA z którym znamy się lata i mocną pozycję ma na vwgolf.pl bo strasznie na tdi się zna trochę przeholował i 400zł mi za wymianę powiedział i mimo że mogę tyle zapłacić to jemu nie dam z uwagi na fakt iż wcześniej razem robili z auta a z kolega z który obecnie na urlopie jest a ten z kolei powiedział mi 300zł.chodzi o to że rozumiem iż był na wolnym i się z kasy spłukał ale nie chodzi mi o pieniądze tylko o sam fakt że zdziera ze wszystkich jak może a różnica 300 zł a 400zł patrząc na to że dzieli ich kilka ulic jest sporą różnicą,poza tym kogo mogę mu podsyłam do roboty a ten mi takie ceny mówi,dlatego powiedziałem że nie dam mu zarobić iczekam na kolegę którym od niego odbił i na własny rachunek robi i za 300pln mi ogarnie.suma sumarum czy jak to się pisze gdyby audi nie miało pukających wahaczy to z rana już byłbym pewnie w drodze a tak nie mam za bardzo z kim jechac bo kazdy w work a po poludniu jechac 300km i wieczorem auto ogladac to troche lipa.a nie chcejechac z bratem albo od mamy auto pozyczać bo w tajemnicy kupuje furkę dla siebie i rodzina nie będzie wiedziałą bo powiedzą jak zwykle na co nam drugie auto i ble ble aż się słuchać nie chce. [/quote]
Masakra i nie ładne zachowanie, ale czasem tak jest jak kasa idzie w ruch to pokazuje jacy są "koledzy" Cholera byś mieszkał w GD to sam bym Cię zawiózł :D[/quote]
Karol z GD to wyprawa jak nie wiem,ze 100licy mam 312km w jedną stronę:-)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

kurde, jakaś pani otwierała drzwi w Passacie na bogato i mam teraz z tyłu wgniotkę i zielony lakier... już nawet nic ie powiedziałem, bo starsza osoba i pod cmentarzem bo pogrzeb był ode mnie z rodziny... idę pastę lekko ścierną wezmę i woskiem koloryzującym przejadę... o ile się zaraz nie rozpada
Obrazek
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

christopherek
ale nie zawsze udaje się nawet dla dobrego mechanika... mój czasem też miał fakap, ale wiem że się starał i zrobił jak najlepiej mógł, dlatego warto czasem dać napiwek aby przy kolejnym razie też się dobrze przyłożył.. przynajmniej ja mam takie podejście, chyba że faktycznie przereklamowany typ i na laurach spoczął i tylko cene winduje bezsensownie
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”