Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""dumle""]w mordę nie ogarniam blondynki za kierownicą
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BASc2uxpi4[/quote]
Stare jak świat :P ale podziwiam ślązaka za cierpliwość bo ja bym chyba zabił :grin:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Polio ogarnięte w cycke Krystyny z gazownii :grin:

Przy okazji umyłem kosę spalinową i kosiarkę roztworem APC, pędzelkiem i dyszą rotacyjną w myjce :vinsent:
:grin:
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

MiSiEk-GDA
to mnie ominęło.. może aż taki stary nie jestem :D aczkolwiek ja też bym nie wytrzymał już w pierwszych pięciu sekundach :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""dumle""]MiSiEk-GDA
to mnie ominęło.. może aż taki stary nie jestem aczkolwiek ja też bym nie wytrzymał już w pierwszych pięciu sekundach [/quote]
Kurde ja pamiętam ten serial leciał na TVN w 2001r. w tym samym roku co prawko robiłem i sam się nie mogłem nadziwić co Ci ludzie odwalają :crazy: jak tam były motywy w stylu wjazd na rondo pod prąd :doh: Blondi to chyba akurat jest już 3 seria, bo pamiętam, że ostatnią to chyba Ibizami jeździli zamiast Punciakami :)
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Obrazek

Obrazek

Piotruś walcz z Pastuchem, jak bedziesz miał czas i parę złociszy na środki ;)

Pożarłem zasłużoną obiado-kolację :blush2:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

ta blondyna jest z tego dokumentu "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" co w odcinkach jakieś 8 lat temu na TVP był :D ona z mężem miała agencję eventową i eventy takie jak zapasy w kisielu czy miss mokrego podkoszulka organizowała :D i jeszcze Czarek Mończyk z Łodzi tam był, co potem chcieli go za pedofilie wsadzić bo mu roznegliżowane małolaty latały po mieszkaniu ale dowodów nie mieli i nikt skargi nie złożył :D
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Dobra sweet focia na 2 zdjęciu :grin: Ja będę musiał swojego dziada czymś nawoskować, o i już mam zajęcie jedno w urlop :crazy:
[quote=""Bielo""]ta blondyna jest z tego dokumentu "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" co w odcinkach jakieś 8 lat temu na TVP był ona z mężem miała agencję eventową i eventy takie jak zapasy w kisielu czy miss mokrego podkoszulka organizowała i jeszcze Czarek Mończyk z Łodzi tam był, co potem chcieli go za pedofilie wsadzić bo mu roznegliżowane małolaty latały po mieszkaniu ale dowodów nie mieli i nikt skargi nie złożył [/quote]
Fakt było coś takiego, teraz sobie przypomniałem :D co nie zmienia faktu, że typiara wybitnie turbo głupia i powinna dostać taczkę nie samochód :crazy:
BTW
Czytałeś co pisałem o Sztosie ?? :)
Awatar użytkownika
sidewinder3
Pan Kubeczek

Post autor: sidewinder3 »

[quote=""MiSiEk-GDA""]A ty byś do nas na spota w końcu wpadł, bo chyba od listopada człowieka nie widziałem :crazy: [/quote]
Od sierpnia będę częściej w 3mieście, więc się jeszcze zespocimy :jester: A może bym i do Więcborka zawitał na jeden dzionek...
[quote=""MiSiEk-GDA""]Dawał kilkanaście dni temu foto :crazy: [/quote]
Jakoś nie spostrzegłem, chociaż staram się śledzić na bieżąco poczynania tego osobnika :jester:
Podlinkuj Waść jak możesz...
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""MiSiEk-GDA""]Dobra sweet focia na 2 zdjęciu :grin: Ja będę musiał swojego dziada czymś nawoskować, o i już mam zajęcie jedno w urlop :crazy:[/quote]

:grin:
zara na fejsa siepne :crazy:
:rotfl:

Testowałem dziś kosmetyksa, co miecha temu kupiłem na zlocie bo wcześniej nie było kiedy :blush2:
Zobaczymy jak się bedzie zachowywać :)
Auto nie myte od miecha, więc należało się Polince w końcu :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""sidewinder3""]Od sierpnia będę częściej w 3mieście, więc się jeszcze zespocimy A może bym i do Więcborka zawitał na jeden dzionek...[/quote]
Wpadaj :) od nas dość spora ekipa z tego co widzę będzie jechała, może być wesoło :)
[quote=""sidewinder3""]Podlinkuj Waść jak możesz...[/quote]
Łapaj :piwo:
viewtopic.php?f=3&t=42759&start=4940
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

[quote=""MiSiEk-GDA""]
Czytałeś co pisałem o Sztosie ?? :)[/quote]

tak :) humor jest, dużo nawiązań śmiesznych do historii, ale co pierwszy Sztos to pierwszy :) Lubaszenko tyle komedii trzasnął 10 lat temu i przyzwyczaił widzów do śmiechu, ale Pazura i Szyc potrafią rozbawić :) ta scena jak Szyc "jedzie" z tą panną z restauracji i poprawia zegarek machając łapą mistrzostwo :rotfl:
Obrazek
Awatar użytkownika
sidewinder3
Pan Kubeczek

Post autor: sidewinder3 »

[quote=""MiSiEk-GDA""]Łapaj :piwo:
viewtopic.php?f=3&t=42759&start=4940[/quote]
Dziękówa ;)
Ładny kolorek i niezła baza do modów :crazy: A w pasiorach duuużo można pomodzić, hehe
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Bielo""]ta scena jak Szyc "jedzie" z tą panną z restauracji i poprawia zegarek machając łapą mistrzostwo [/quote]
Taa to była mega beka :rotfl: Albo jak na chacie u Markiza ją obracał i przez przypadek na gramofon i młoda za dj-a robiła :rotfl: i znów poprawka zegarka :crazy:
Też piałem jak ućpani Linda i ten drugi biegali śpiewająć zamknąć Wojciecha uwolnić Lecha :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

albo jak Szyc krztusił się gdy się denerwował i stresował :D
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Bielo""]albo jak Szyc krztusił się gdy się denerwował i stresował [/quote]
Jeszcze też miałem bekę jak w Wawie balowali: choinka w banknotach, po czym Bambaryła sapał wypad godzina policyjna i i tak łoili dalej, Stokłosa z dorobionym wąsem śmigając na kibordzie wymiatał :crazy: Albo co jeszcze motyw był już jak na dołku byli i zomowiec dzwonił do żony: tak tak kochanie pałuję, pfuuu całuję mocno :rotfl: :rotfl:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”