Auto jest takie jakie jest, komuś może się podobać a komuś nie , każdy na inny gust więc różne będą zdania na ten temat, wg mnie auto wygląda kontrowersyjnie ale chyba właścicielowi się podoba i to chyba najlepiej , więc aby do przodu a słowa krytyki albo pochwały przyjmować z przymrużeniem oka
Polo jest inne i oryginalne. A wszyscy krytycy to cichociemni zazdrośnicy i dlatego tak piszą. A ten samochód z linku genialnie wymyslony i myslę że te symbole namalowane na boku beda dobrze wyglądaly.
śledzę temat i szczerze powiedziawszy nie dojrzałem tutaj żadnych słów krytyki na temat koncepcji czy kolorystyki, więc ludzie czytajcie ze zrozumieniem, bo zbędne są te wszystkie komentarze o krytyce projektu, której tutaj nie ma...
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
Długo była cisza, ale nic ciekawego się nie dzieje. Zastój w projekcie. Ważniejsze rzeczy na głowie, zmiana roboty itp....
Letni setup już jest na aucie od tygodnia. Zostało zakupionych kilka gadżetów i naklejki bez których ten projekt nie istniałby(zostaną przyklejone jak tylko będzie słonecznie).
Naklejki które zostaną zaklejone na bok auta, dokładnie na drzwi.
Maska w stylu SHARPIE.
Fotka sharpie, jak to na autku wygląda:P
Dziś zrobiłem kilka szybkich fotek.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2012, 21:37 przez niuniek84, łącznie zmieniany 1 raz.
W dol.Kierunki przednie zmienilbym na cos ciemniejszego.Wywalilbym bagaznik.Szkoda,ze lusterek nie pomalowales.
Ogolnie ladnie sie prezenci,jak dojda naklejki,bedzie jeszcze lepiej.
zamiast gałki biegów joystick jakiś :crazy: :crazy:
a tak jest gitara
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://