[quote="wojtsen1"]Co do zlotów to raczej te główne w PL, priorytetem są europejskie zloty w tym roku i remont chaty [/quote]
Spoko, jak się uda, może zawitam na Advent I niekoniecznie jako widz Zakładaj opony i na auto, bom ciekaw
Na przód dojdzie dystans 7mm bo oparł się o kolumnę. Tył wyszedł jakieś 3 cm przy lekkim minusie, ale spasowanie będę robił dopiero na gotowo. Koła za jakiś miesiąc może już będą na aucie po wszystkich polerkach, mechanikach i ustawieniu zawiasu pod niższe koło...
dobrze, że czytając ostatnie posty siedziałem, bo szczęka opadła by na ziemie a tak leży na kolanach !!! OSZALAŁEM !!! koło mnie rozpie***** na łopaty....
I tu się mylicie. Do rotorow z rsa gdzie srednica wewn rantu jest inna ciezko by bylo znalezc odpowiednia felge do ciecia. Trzeba szukac innych dawcow. A znalezienie rzadkiego Modern Line i to z przeznaczeniem na czesci to graniczy z szalenstwem. U mnie ryzyko sie oplacilo ale generalnie jest to ciezki w obliczeniach proces projektowania poszczegolnych części felgi. Raczej nie bedzie zalewu customow bo malo kto to ogarnie w rozsadny i bezpieczny sposób