Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

kto jakie śpi ?? :) ja chwytaka na YT oglądam i płaczę ze śmiechu :lol:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

oo, jednak nie :P

odsniezalam dzisiaj samochod -.---
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""polakotek""]oo, jednak nie

odsniezalam dzisiaj samochod -.---[/quote]
ja swojego dziś z garażu nie ruszałem :grin: ale jutro trza będzie jak oldtimery się chce zobaczyć, o ile coś przyjedzie... W tej chwili za oknem wiatr i 0 stopni :shock:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Moj niestety pod chmurka stoi :( jutro niby free spot w Kluczewie, ale w taka pogode jakos sobie tego nie wyobrazam.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""polakotek""]Moj niestety pod chmurka stoi jutro niby free spot w Kluczewie, ale w taka pogode jakos sobie tego nie wyobrazam.[/quote]
ubierasz się ciepło i jedziesz ;) ja co prawda zimową kurtkę schowałem, ale chyba będzie się trzeba z nią przeprosić albo podwójną bluzę zapodać by nie złapać wilka i na L4 nie wylądować ;)
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Nie no, to jednak pare km jest, a na tych oponach co mam w dodatku w taka pogode nie chce sie nigdzie dalej wybierac. Na naszego szczecinskiego w koncu pojade!
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""polakotek""]Nie no, to jednak pare km jest, a na tych oponach co mam w dodatku w taka pogode nie chce sie nigdzie dalej wybierac. Na naszego szczecinskiego w koncu pojade![/quote]
widziałem wpis w temacie właśnie ;) to teraz by wypadało jeszcze trochę na forum posiedzieć udzielać się i zgłosić na klubowicza :oki:
A co do spotów, to w 3 mieście tak to mniej więcej wygląda ;) :
http://www.youtube.com/watch?v=mzi9AxteeGo
http://www.youtube.com/watch?v=g8drgE6png4
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Juz sie zglosilam na klubowicza :)

No to jutro przekonam sie na wlasnej skorze jak to wyglada. Ide juz spac, dobranoc!
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""polakotek""]Juz sie zglosilam na klubowicza

No to jutro przekonam sie na wlasnej skorze jak to wyglada. Ide juz spac, dobranoc!
[/quote]
to się przygotuj, że się na Ciebie rzucą tak jak tu na NM, bo kobiety na spotach to raczej atrakcja hehe, Dobranoc ;)
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Trzeba chyba naprawde zamykac nocne mary na noc bo znowu natrzepaliscie miliard stron.

Ide na wycieczke zaraz bo w sumie ok pogoda, chociaz wczoraj bylo jakos cieplej. Ale kij - 18st nie jest zle skoro w Wawie poki co jest w okolicach 1 :D
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

a ja przyjechałem do domu się rozłożyłem ... mieszkanie nie wywietrzone przez to że bobas siostry jest.. w nocy to myślałem że się przekręce do tego pogoda super ekstra żeby przy autach robić :| zdołałem tylko oponki wymienić w Landrynie...

faken od półtora roku nic a teraz na gardło mi siadło... ale gorączki nie mam tylko osłabienie - koło 36 i poniżej

pozdro...

edit: wczoraj chyba był pierwszy szlif miski lub jakiejś części podwozia :D tak usłyszałem coś ale że muzyka była dość głośno to dokładnie nie wiedziałem co :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""kolo""]edit: wczoraj chyba był pierwszy szlif miski lub jakiejś części podwozia tak usłyszałem coś ale że muzyka była dość głośno to dokładnie nie wiedziałem co [/quote]
hehe. musi być ten pierwszy raz :)
Powiedz siostrze że źle robi trzymając małą w zbyt ciepłym i nie wietrzonym domu. Te bzdury o większej temperaturze dla noworodka i my słyszeliśmy na szkole rodzenia. z racji ogrzewania gazem u nas waha się temperatura i małemu nic nie jest. a jak wychowa zmarźlucha to będzie miała potem problem :)
U mnie pada śnieżek i jest 2 stopnie na plusie :grin:
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

wiesz, tak strasznie nie jest ale ja przyzwyczajony jestem do otwartego okna 24h/dobe to dla mnie tu duszno jest że masakra....
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

:hello:
wstałem i czas się ogarnąć, bo na 11:00 oldtimery ;) W tv jakieś bzdury gadają na prima aprilis, także bierzcie poprawkę :grin: teraz na tvn ktoś mówi że sprzątając psie odchody moża zlikwidować punkty karne za mandaty :lol:
Za oknem daje słońce mimo 5 stopni i nic nie pada z nieba. także pogoda może dopisze i będzie co oglądać i nie przewieje mnie, 3majcie kciuki :)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

ja miałem w weekend zajrzeć do głośników, ale nic z tego nie będzie. a radyjko nie gra :(
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”