Paweł, odebrałem, wczoraj zamontowałem, dziś nawet auto umyłem, ale nie zdążyłem pstryknąć foto. Może jutro coś zapodam, bo dziś już kalkulator nie wyrabia ze światłem
Przed Zlotem mam dzień na ogarnięcie auta, więc zdejmę znaczek i poprawię malunek To dosłownie z pół godziny roboty, ale jak się nie chce, to jest srebrny z białymi wnękami
A klamki nie będą białe i tyle Mają być czarne dodatki, więc klamki w kolorze kłócą się z moją koncepcją
[quote=""norbert""]myślałem że to zamiennik, a to zwłoki czarnego :rotfl:
[/quote]
Full oryginał od Paffcia z garażu Siedziałem nad nim cały dzień kiedyś, ale zrobiłem ten błąd, że nie zdarłem chromu do końca i os kamyków się poobijał znaczek Wnęki są w nim białe i muszę ten front domalować
A tutaj kilka zlotowych fociszy Ustrzelone by mareck, bleah, suff i Marta
Skfarek
O to właśnie chodziło Nie chciałem nikogo kopiować, a że udało się kupić nietuzinkowe koło, to i jest No i malowanie też wzbudza wiele kontrowersji, ale według mnie cel został osiągnięty Teraz będzie ogarnianie mechaniki i potem cza będzie odłożyć sporą sumkę i mam zagwózdkę, co robić... Chciałbym ogarnąć blachę i lakier, bo trzeba, no i lepsiejsze hamulce i motor by się zdały, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby kupić drugie i tamto modzić bardziej, a tym śmigać na co dzień