Widzę, że już zdązyli wytłumaczyć. Też bym za cholerę tego nie wiedział co to jest kopertówka, ale, Marcinek rzucił pomysł na moda i powiedział nazwę.
Tylko jak to podłączyć.. gdzie jest czujnik otwarcia drzwi ?
[quote="murzyn"]czaja paczałeś audi z racingforum?[/quote]
W nocy na telefonie lookalem. Jak nie wyjdzie ze sztuką od Krzyska (co jest mało prawdopodobne to o nie pomyśle.
[quote="Adrian_Malbork"]Widzę, że już zdązyli wytłumaczyć. Też bym za cholerę tego nie wiedział co to jest kopertówka, ale, Marcinek rzucił pomysł na moda i powiedział nazwę.
Tylko jak to podłączyć.. gdzie jest czujnik otwarcia drzwi ?[/quote]
W bocznym słupku. Taki czarne okrągłe.
[quote="Adrian_Malbork"]Widzę, że już zdązyli wytłumaczyć. Też bym za cholerę tego nie wiedział co to jest kopertówka, ale, Marcinek rzucił pomysł na moda i powiedział nazwę.
Czujnik masz na słupku po otwarciu drzwi
Ja bym w czujnik sie nie wpinał tylko w lampke oświetlenia kabiny :blush2:
[quote="krzychu20"][quote="Adrian_Malbork"]Widzę, że już zdązyli wytłumaczyć. Też bym za cholerę tego nie wiedział co to jest kopertówka, ale, Marcinek rzucił pomysł na moda i powiedział nazwę.
Czujnik masz na słupku po otwarciu drzwi
Ja bym w czujnik sie nie wpinał tylko w lampke oświetlenia kabiny :blush2:[/quote]
o tym myślałem, ale będą się 2 od razu świeciły nie? i tak sam tego nie zrobie chyba ze by mi ktoś to wytłumaczył jak dla debila D:
krzychu20
wtedy bedzie świecic czasowo jak lampka kabiny a tak tylko przy otwartych drzwiach ja bym w czujnik ładował, od razu masz info o nie zamkniętych drzwiach
No to musiałby przeciągnąc przewód od lampki przez przelotkę drzwi, i wpiąć się w przewód od czujnika a drugi przewód od lampki do minusa czyli karoserii (bo wydaje mi sie ze czujnik(a tak naprawdę wyłącznik krańcowy drzwi) łączy obwód (+) ) no ale trzebaby wziąć miernik w łapę i pomierzyć
kuźwa ktoś spartaczył malowanie dachowej lotki na polo i lakier prawie cały zlazł od myjki :shock: dobrze że nie zajmuje się detalingiem i wbijam w to jak umyty to przynajmniej nie taki wstyd jeździć http://vlep.pl/i3udtp.jpg