Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

huehue :grin:

http://cs9891.userapi.com/u83695964/-6/x_d873ca39.jpg Muszę ją zapytać o tą koleżankę po lewej :blush2: :jester:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

a szprechają chociaż po polskiemu ?? czy tak śmiesznie zaciągają jak w tym filmie "U Pana Boga w ogródku" czy jak to tam szło :grin:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]a szprechają chociaż po polskiemu ?? czy tak śmiesznie zaciągają jak w tym filmie "U Pana Boga w ogródku" czy jak to tam szło :grin:[/quote]

Nie no coś po polskiemu gadają :grin: Da się dogadać :P Czasem jakiegoś słowa brakuje, ale można się domyślić :blush2:

A dowiedziałem się, że jeden z tych turków co czasem na zajecia o nas przychodzi jest z Austrii :crazy:
Nie wiem jak reszta :blush2:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

to jak temat o pannach :grin: to ja w 2008 roku pokazywałem Australijce Warszawę :grin: a panna ma ukraińskie korzenie i płynie w niej słowiańska krew:

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]Nie no coś po polskiemu gadają Da się dogadać Czasem jakiegoś słowa brakuje, ale można się domyślić [/quote]
w razie co zawsze możesz polać polepszacz rozmowny i wtedy każdy umie się dogadać :crazy: Ja tam nie wiem atakuj na Ukrainę zmieniać kierunkowskazy, masz bliżej jak do Szczecina :crazy: a jak nie to pogadam z tym wielkim czekoladowym by motywację zrobił :crazy:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

[quote="MiSiEk-GDA"] Ja tam nie wiem atakuj na Ukrainę zmieniać kierunkowskazy, masz bliżej jak do Szczecina :crazy: a jak nie to pogadam z tym wielkim czekoladowym by motywację zrobił :crazy:[/quote]

:rotfl: :rotfl: :rotfl: to nie masz wyboru :D
Obrazek
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Mariuszu... oprowadzałbym :jester: :grin:

[quote="MiSiEk-GDA"]w razie co zawsze możesz polać polepszacz rozmowny i wtedy każdy umie się dogadać Ja tam nie wiem atakuj na Ukrainę zmieniać kierunkowskazy, masz bliżej jak do Szczecina a jak nie to pogadam z tym wielkim czekoladowym by motywację zrobił [/quote]

haha :rotfl:
Nie no z wyglądu ona fajna jest ale z charakteru to taka o :blush2:

Ona gdzieś w obwodzie Chmielnickim na Ukrainie mieszka- to też dobry kawałek drogi :blush2: :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]Nie no z wyglądu ona fajna jest ale z charakteru to taka o [/quote]
oj tam oj tam młoda jeszcze to i charakter się wyrobi :P
[quote="krzychu20"]na gdzieś w obwodzie Chmielnickim na Ukrainie mieszka- to też dobry kawałek drogi [/quote]
obecnie to mieszka 17km z kawałkiem od Ciebie i tej wersji się trzymajmy :P
[quote="Bielo"]to jak temat o pannach to ja w 2008 roku pokazywałem Australijce Warszawę a panna ma ukraińskie korzenie i płynie w niej słowiańska krew:

[/quote]
też najs :) ja to jak już to w robocie jakieś obcojęzyczne niewiasty, bardziej jak na Galerii robiłem: chinki hiszpanki inne jakieś ciemnoskóre, teraz tu na empiku to więcej ukrainy ruskich i turków czy tam hindusów się przewija, ale żadnej nie oprowadzałem , bo by mnie Kasia na OiOM odprowadziła z pogrzebaczem :crazy:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

haha obecnie to ona jest już w domu i wróci pod koniec kwietnia :jester: :grin:
A jaka zdziwiona była jak jej powiedziałem ile mam lat :crazy: Myślała, że młodszy jestem :D
:grin:
Tamta jej koleżanka co wspomniałem na polkę wygląda :blush2: Trzeba obadać temat :grin:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]haha obecnie to ona jest już w domu i wróci pod koniec kwietnia [/quote]
to grubo oni świętują, jak u nas Wielkanoc ze dwa dni a tam do końca kwietnia :grin: jak to było w tym filmie Seksmisja: "to musi być już jakiś inny blokhaus" :crazy:
[quote="krzychu20"]A jaka zdziwiona była jak jej powiedziałem ile mam lat Myślała, że młodszy jestem
[/quote]
zaimponowałeś koleżance to się zdziwiła ;) to się jeszcze pochwal którym z vw się woziła ;)
[quote="krzychu20"]Tamta jej koleżanka co wspomniałem na polkę wygląda Trzeba obadać temat [/quote]
Jak to mówią: kto nie pyta ten błądzi :amen:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]to grubo oni świętują, jak u nas Wielkanoc ze dwa dni a tam do końca kwietnia jak to było w tym filmie Seksmisja: "to musi być już jakiś inny blokhaus" [/quote]

:D oni mają tydzień później święta :blush2:

[quote="MiSiEk-GDA"]zaimponowałeś koleżance to się zdziwiła to się jeszcze pochwal którym z vw się woziła [/quote]
Tiaa chyba zapunktowałem tym :crazy: :rotfl:
Gulfem of kors :blush2:

Pasów nie zapinają i trzeba ich upominać :glare:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]Tiaa chyba zapunktowałem tym
Gulfem of kors [/quote]
No to teraz jak na stacjach paliw: zakładasz kartę i : zbieraj punkty i wygrywaj nagrody w programie lojalnościowym :crazy:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]No to teraz jak na stacjach paliw: zakładasz kartę i : zbieraj punkty i wygrywaj nagrody w programie lojalnościowym [/quote]

A gdzie jest czytnik do tej karty ? :jester:
hahahaha :rotfl:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]A gdzie jest czytnik do tej karty ?
hahahaha [/quote]
Ja Ci pokazywał nie będę :P sam musisz znaleźć ;)
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

[quote="MiSiEk-GDA"]Ja Ci pokazywał nie będę :P sam musisz znaleźć ;) [/quote]

Nie no, podpuszczałem Cię :P :crazy:

Ja zawijam spać- pora śnić o kierunkowskazach 2 :blush2: :rotfl:

Dobranoc :bye:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”