Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

taa shao chcialbys, ja nie jestem nieudacznik :D teraz robie nadgodziny w Zabce :D

wkurzycie mnie to zostane w Brukseli i bede europoslem :assasin: :assasin: :assasin:
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Nie chcialbym bo ja nikomu zle nie zycze. Dla mnie to mozesz nawet zostac papiezem :crazy:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

ministrĄ zostane :crazy: :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="polakotek"]wkurzycie mnie to zostane w Brukseli i bede europoslem [/quote]
Ale Ziobro i Kurski z Cymańskim mają już chyba żony :P chyba że chcesz się brać za młodego Wałęsę :P
BTW
Nie ma to jak do 4 nie móc usnąć i na wolnym obudzić się przed 9 :doh:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Walesa dobra dupa, tzn mlody Walesa, zeby nie bylo :crazy: :crazy:

ide na balet dzisiaj, Drewno mowi, ze Rutkowskiego za mna wysle zeby mnie pilnowal :crazy:
Awatar użytkownika
shao

Taaa, jakbys zobaczyla Krzycha R. na zywo to bys olala Boazerio bo Rutkowski to chodzacy ideal :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]ide na balet dzisiaj, Drewno mowi, ze Rutkowskiego za mna wysle zeby mnie pilnowal [/quote]
Rutkowski to by Cie prędzej sam wyrwał niż pilnował :crazy: bo jak wiemy też ma słabość do młodych kobitek :P tylko bys habit musiała ubrać :crazy:
BTW
Kurna balet w poniedziałek ?? komuś się chce robić w poniedziałki imprezy ?? :scratch:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

To samo mu powiedzialam, ze jedna to nawet z zakonu wyciagnal :D to powiedzial, ze wysle kogos innego na kontrole :crazy:

Misiek no raczej, w tym miescie caly tydzien mozna imprezowac, wpadaj na tydzien to codziennie bedziesz na innych baletach :piwo:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]Misiek no raczej, w tym miescie caly tydzien mozna imprezowac, wpadaj na tydzien to codziennie bedziesz na innych baletach [/quote]
Szczerze ?? to nie na moje lata i nerwy już latanie po imprezach i lookanie się na nachlane piszczące laski i kolesi robiących produkcje masową, jak już to wolę raz na jakiś czas zrobić taką rzeźnię jak w piątek była oczywiście bez powtórki kacowania 12h w pracy, bo to była droga krzyżowa dosłownie
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

eee, to na slabe imprezy chodzisz, jak dla Ciebie tak balety wygladaja ;p zrobilabym Ci wycieczke po dobrych lokalach :P
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]eee, to na slabe imprezy chodzisz, jak dla Ciebie tak balety wygladaja ;p zrobilabym Ci wycieczke po dobrych lokalach [/quote]
Tylko tak jak mówię człowieka to już nie bawi, bo za wiele tego kiedyś było i po prostu od ja wiem 4 lat równie dobrze by jakiś tam klubów imprez mogło nie być i bym nie płakał, a kiedyś robiłem dokładnie jak Ty no może nie dokładnie bo w poniedziałki nie balowałem :) ale były akcje typu piątek sobota i niedziela w innym klubie itd. Zobaczysz sama a czasem jak lata miną, będziesz wiedziała o czym mówię ;) a raczej nie mam takiego motywu by łażąc do klubu robić sobie replay z młodości :grin:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

o rzeczywiscie, strasznie stary jestes :P kto bogatemu zabroni? :crazy: moje 30-letnie kolezanki co weekend baluja :D mi sie znowu chyba wlaczyla misja na balowanie, tylko tak szczerze mowiac nie wiem co Rafal na to, z tego co widze to nie bardzo mu sie to podoba :doh:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="polakotek"]o rzeczywiscie, strasznie stary jestes kto bogatemu zabroni? moje 30-letnie kolezanki co weekend baluja mi sie znowu chyba wlaczyla misja na balowanie, tylko tak szczerze mowiac nie wiem co Rafal na to, z tego co widze to nie bardzo mu sie to podoba [/quote]
Ale tu nie chodzi ani o wiek ani o to czy ktoś bogaty jest czy nie, bo jakbym chciał to i starsi ode mnie balują a i kasa by się znalazła tylko tak jak mówię człowieka to już nie bawi i w pewnym wieku przynajmniej u siebie to widzę czy u kumpli ze swojego rocznika człowiek ma trochę inne podejście i wartości niż ogień w palnik po czym balet i wyrywać dupeczki, powiem tak z całej ekipy jak wtedy w piątek rządziliśmy to tylko jeden ziomek ten co z UK wrócił robił jakieś ciśnienia z baletami, reszcie najzwyczajniej w świecie sie nie chciało :grin:
Awatar użytkownika
shao

[quote="polakotek"]o rzeczywiscie, strasznie stary jestes :P kto bogatemu zabroni? :crazy: moje 30-letnie kolezanki co weekend baluja :D mi sie znowu chyba wlaczyla misja na balowanie, tylko tak szczerze mowiac nie wiem co Rafal na to, z tego co widze to nie bardzo mu sie to podoba :doh:[/quote]

Tez by mi sie nie podobalo, ani zadnemu samcowi. Na szczescie ja nie jestem Boazerio :crazy: I prawda jest taka, ze jedyne dobre balety to tylko tutaj -> Большой театр, Государственный академический театр оперы и балета России! :censored:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

no dobra, ale on juz swoje poszalal, a ja nie, nie chce byc towarzyskim dnem, a poza tym ja tez nie jestem w komfortowej sytuacji, bo poki co siedzi w gazoporcie, no ale bywa w roznych portach, a wiadomo co sie dzieje w miastach portowych...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”