Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="christopherek"]heheh no lubił popić.co do n-ki jak się coś dowiesz fajnie by było bo w biurze obsługi ostatnio jak dzwoniłem do pani nie chciało się nawet ze mną rozmawiać.mam teraz w cenie 48pln to co była promocja samsunga cvo mi ten kod wysłałeś i taki pakiet mi styknie,żadnych n premium nie potrzeba.zreszta jka teraz gti kupię mam plan dołożyć gwint i inne pierdoły wieć będę na przemian dłubał swoje vw i żony OOOO więc czasu na tv wiele nie będzie a na służbę też czasem trzeba iśc[/quote]
Spoko będę musiał looknąć u ziomka zapytam co i jak by tam było do wyboru i jak co to będę wołał. Ja ostatnio to przy tv zasypiam :) więcej przed kompem siedzę czy wybywam gdzieś z chaty to rower to gdzieś do znajomych i jakoś no nie ma kiedy lookać tak samo jak grać na ps3 czy o oglądaniu filmów nie wspomnę :grin:
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

ja teraz siedzę sporo przy kompie bo oglądam 6n2 ale gti są tylko 2 sztuki które mnie interesują,do tego znalazłem już gwint jak będę zakładał,koło i teraz zglądam jakieś 38cm w bagażnik + coś co go napędzi.mam zajawkę na ładne gti i póki nie kupię będę sporo w necie siedział.w tym tygodniu mam nadzieję pojadę obejrzeć do lublina tą czarną co było o niej gadane na forum
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]ja teraz siedzę sporo przy kompie bo oglądam 6n2 ale gti są tylko 2 sztuki które mnie interesują,do tego znalazłem już gwint jak będę zakładał,koło i teraz zglądam jakieś 38cm w bagażnik + coś co go napędzi.mam zajawkę na ładne gti i póki nie kupię będę sporo w necie siedział.w tym tygodniu mam nadzieję pojadę obejrzeć do lublina tą czarną co było o niej gadane na forum[/quote]
Cholera by człowiek wiedział, że losy z kasą będą jak będą to byś pewnie w życiu czarnego nie sprzedał jakiemuś młotkowi :D albo łyknął tego kanarka od mikiego, bo to godne auto było i wiadomo chociaż od kogo, ale kij jak na spokojnie szukasz bez ciśnień, bo jest czym jeździć to czy prędzej czy później jakaś sztuka w łapy wpadnie ;)
Awatar użytkownika
christopherek

póki co czekam na kasę bo sprzedałem mieszkanie we wrocławiu i w tym tytgodniu zastrzyk gotówki będzie więc od żony mam pozwolenie na trochę szaleństw i szukam dla siebie gti które już trochę ze mną będzie.mam nadzieje że zdążę pojechać i to czarne obejrzeć
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]póki co czekam na kasę bo sprzedałem mieszkanie we wrocławiu i w tym tytgodniu zastrzyk gotówki będzie więc od żony mam pozwolenie na trochę szaleństw i szukam dla siebie gti które już trochę ze mną będzie.mam nadzieje że zdążę pojechać i to czarne obejrzeć
[/quote]
To co Iceman był oglądać i pokazywał, że miała kilka ognisk rdzy ?? W sumie dziwne, że w cynkowanym aucie to wyszło, ale dwie opcje: albo jakiś feler albo crash był. Masz miernik to od razu wybadasz co się działo hehe ;) do tego VIN-a można też prześwietlić, ale wiadomo jak jest na zdjęciach uja zobaczysz: trza się przejechać i obadać co i jak. Jakbyś kupił, to źle to auto na bank by u Ciebie nie miało :grin:
Awatar użytkownika
christopherek

tak własnie o to gti mi chodzi.jak kupie wstawię do lakierni niech poprawią co jest żle,do tego gwint fk i koło myślę nad keskin kt1 bo strasznie mi się podoba i będzie eleganckie toczydło
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

nie moge zasnaaac
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]tak własnie o to gti mi chodzi.jak kupie wstawię do lakierni niech poprawią co jest żle,do tego gwint fk i koło myślę nad keskin kt1 bo strasznie mi się podoba i będzie eleganckie toczydło[/quote]
Wiadomo z wszystkiego idzie zrobić dobre auto jak masz fundusze i jest on dobrą bazą, przykład co wyczarował Paffcio z tego co Maćkowi zezgonił :) A co do keskinów: najs by już trzecie 6N2 z nimi na forum było :crazy:
[quote="polakotek"]nie moge zasnaaac[/quote]
Weź mi nic o spaniu nie mów, bo znów kilka tematów się nasunęło od których spać nie idzie, wypiłem browara, który po całym dniu w robocie powinien uśpić, ale jakoś nie idzie :doh:
Awatar użytkownika
christopherek

pierwsze co kasa szybko na konto,póxniej wyprawa do lublina a póxniej to już tylko przyjemnośc.bank na przelew ma czas do środy więc mam nadzieję że gti jeszcze będzie a jak nie to czerwone w wawie obejrzę
Awatar użytkownika
christopherek

na manię wybierasz się?
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]na manię wybierasz się?[/quote]
Raczej tak :) bo będę miał urlop w tym czasie i i tak nic do roboty nie ma ani jak wiadomo nie ma gdzie i z kim jechać to sobie chociaż furacze pooglądam hehe, bo swojego seryjnego nie ma co tam wstawiać :P
Awatar użytkownika
christopherek

ja bym chciał się wybrać aczkolwiek nie mam urlopu ale może coś wykombinuję.chciałbym do tego czasu mieć gti a jak nie to żony avantem byśmy śmignęli
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

kurde, a jutro na 8 do pracy...
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
christopherek

ja często mam tak że do 3 w nocy siedzę,leżę a na 7 na służbę i cały dzień do 19 na nogach
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]ja bym chciał się wybrać aczkolwiek nie mam urlopu ale może coś wykombinuję.chciałbym do tego czasu mieć gti a jak nie to żony avantem byśmy śmignęli[/quote]
Oooo :) to jakbyś był to można się ustawić albo jakoś tam zlokalizować, bo od nas trochę aut ma być zresztą w spotowych tematach jest lista, tylko teraz coś LeMaNeK pisał, że zesrało się z wynajęciem całego sektora dla polówek, ale zobaczymy jak będzie: jak nie wjadę autem to na bank wpadnę połazić i zobaczyć co się dzieje. Se o taki prezent urodzinowy tym zrobię, bo 2 dni wcześniej będzie kolejny rok w plecy :P
[quote="polakotek"]kurde, a jutro na 8 do pracy...
[/quote]
Pamiętaj, że praca to najbardziej prymitywna forma spędzanie wolnego czasu :crazy:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”