Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

jak sie tyle spi to tak jest :beee: sprzatam chate, ogarniam sie i lece do krainy tsssyt
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="polakotek"]A ja nad jeziorem albo nad morzem, w kazdym razie na pewno bede w samochodzie [/quote]
Drewno ładnie impregnatem pomaluj przed wyjazdem co by od wilgoci morskiej czy jeziornej nie spruchniało :crazy:
Awatar użytkownika
murzyn
Naczelny piwosz klubowy

Post autor: murzyn »

[quote="polakotek"]i lece do krainy tsssyt[/quote]

leć,leć :grin:
http://demotywatory.pl/74800/Zabka
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Misiek juz sie tak nie obawiaj o moje drewno, nie siwieje jeszcze i zmarszczek tez nie ma, wiec jest dobrze :crazy:

Murzyn fuu, to wyglada jak potwor ze skubi du :jester:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="murzyn"]leć,leć
http://demotywatory.pl/74800/Zabka
[/quote]
Maciek chcesz bym spadł pod biurko ze śmiechu :rotfl: :rotfl: :rotfl:
[quote="polakotek"]Misiek juz sie tak nie obawiaj o moje drewno, nie siwieje jeszcze i zmarszczek tez nie ma, wiec jest dobrze [/quote]
Położył dobry impregnat na łeb to nie siwieje :)
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Misiek wbijam na spot :D ale muszę navi zapakować na pokład. Nie wiesz kto ma na zbyciu ?
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Adrian_Malbork"]Misiek wbijam na spot ale muszę navi zapakować na pokład. Nie wiesz kto ma na zbyciu ?[/quote]
A co nie trafisz do GA bez navi ?? ;) Kliff przy głównej drodze jest :D
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Adrian_Malbork"]Misiek wbijam na spot ale muszę navi zapakować na pokład. Nie wiesz kto ma na zbyciu ?[/quote]
A co nie trafisz do GA bez navi ?? ;) Kliff przy głównej drodze jest :D[/quote]

Nie no ja chciałem na ten klif prawdziwy :D
Ale na serio, nie wiesz kto chce sprzedać?
Obrazek
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Jeszcze nie takie stare to drewno zeby trzeba bylo impregnowac ;p
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Adrian_Malbork"]Nie no ja chciałem na ten klif prawdziwy
Ale na serio, nie wiesz kto chce sprzedać?[/quote]
Ten prawdziwy masz niemal na przeciwko tego centrum handlowego ;) Co do navi to nic nie słyszałem, ale jak coś będzie to dam znać. BTW nie łatwiej Ci wpakować SYGNIC-a do tego Wildfire co masz i masz navi po kosztach ?? :) a ze te 600pln wyremontować silnik na przykład.
[quote="polakotek"]Jeszcze nie takie stare to drewno zeby trzeba bylo impregnowac ;p[/quote]
Nie szkodzi :D jak nie będzie zaimpregnowane to nawet i dobry rocznik szlag trafi i korniki zeżrą w uj :crazy:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote="Adrian_Malbork"]Misiek wbijam na spot :D ale muszę navi zapakować na pokład. Nie wiesz kto ma na zbyciu ?[/quote]

Nie kupiłeś :doh:
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Adrian_Malbork"]Nie no ja chciałem na ten klif prawdziwy
Ten prawdziwy masz niemal na przeciwko tego centrum handlowego ;) Co do navi to nic nie słyszałem, ale jak coś będzie to dam znać. BTW nie łatwiej Ci wpakować SYGNIC-a do tego Wildfire co masz i masz navi po kosztach ?? :) a ze te 600pln wyremontować silnik na przykład. [/quote]

Nie ;) chcę Ori w deskę. a ten telefon doczeka się kiedyś lotu z klifu na sam dół.
Silnik będzie zrobiony w sierpniu. A jak się okaże ze to nie uszczelka pod głowicą to będę miał szczere chęci pozabijać <3

Marcin. nie kupiłem. Włożyliśmy ją ale nie reagowała poza tym ze się włączyła. Potem pojechała na drugi dzień do Stogów na sprawdzenie i mówi ze za dużego dzwona dostała i naprawa około 400zł.. to ja dziękuje ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Adrian_Malbork"]Nie chcę Ori w deskę. a ten telefon doczeka się kiedyś lotu z klifu na sam dół.
Silnik będzie zrobiony w sierpniu. A jak się okaże ze to nie uszczelka pod głowicą to będę miał szczere chęci pozabijać <3[/quote]
Dlatego moim zdaniem zamiast teraz kupować navi lepiej zostawić sobie flotę w rezerwie do czasu jak nie ogarniesz mechaniki, bo po co Ci navi jak silnik umiera albo nie wiadomo czy nie trza będzie go zmienić na inny, ja bym przynajmniej tak zrobil ;)
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote="Adrian_Malbork"][quote="MiSiEk-GDA"][quote="Adrian_Malbork"]Nie no ja chciałem na ten klif prawdziwy
Ten prawdziwy masz niemal na przeciwko tego centrum handlowego ;) Co do navi to nic nie słyszałem, ale jak coś będzie to dam znać. BTW nie łatwiej Ci wpakować SYGNIC-a do tego Wildfire co masz i masz navi po kosztach ?? :) a ze te 600pln wyremontować silnik na przykład. [/quote]

Nie ;) chcę Ori w deskę. a ten telefon doczeka się kiedyś lotu z klifu na sam dół.
Silnik będzie zrobiony w sierpniu. A jak się okaże ze to nie uszczelka pod głowicą to będę miał szczere chęci pozabijać <3

Marcin. nie kupiłem. Włożyliśmy ją ale nie reagowała poza tym ze się włączyła. Potem pojechała na drugi dzień do Stogów na sprawdzenie i mówi ze za dużego dzwona dostała i naprawa około 400zł.. to ja dziękuje ;D[/quote]

trzeba było dać 5 zł :) i na częsci :P
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

chciałem 3,5 dać ale nie opłacałoby mi się jechać drugi raz ;D
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”