Przez ten okres czasu co tu jestem, zdążyłem się zaznajomić z różnymi zasadami :victory:
W koncu jestem " Konkretnie zainteresowany " jak znaczki w profilu mówią :crazy:
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="czaja"]sie zna chłopak.... [/quote]
Na moda go :piwo: [/quote]
8-)
:piwo:
[quote="christopherek"]Maciek a tobie dobrze jeździ się tym 1.6?[/quote]
ostatnio troche przy nim zrobiłem a to rorzad,zaciski tył.sonde,katalizator i zawieszenie,powiem tak lepiej prowadzi sie niz polo.teraz zamowiłem przewod paliwowy ori. bo cos go przecieło i popsiuł sie.dobrze mi sie jezdzi ,ale sentyment spory jest do polo.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote="christopherek"]dla mnie byłby za słaby ten silniczek,jednak mk4 trochę waży[/quote]
dla mnie moze byc sto konikow wystarczy, ten silnik bedzie sie krecił i krecił..i dlatego sie zdecydowałem.jest naprawde mało awryjny,niesłyszałem zeby padały te motory.ewentualnie usczelka pod głowica kiedys i do przodu.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
co do 6n2 gti ktos oglądał tą czarną a lublina i podobno tragedii nie ma więc być może pojade ją obejrzę.pojawiła się tez czerwona w wawie więc coś tam popatrzeć mnożna.Maciek powiedz mi bo żonie w audi musze zmienić kpl wahaczy z przodu-zestaw już kupiłem kwestia założenia-ile u Ciebie?
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706