[quote="przem_polo"]To tez.Jedynym minusem tej gry jest to,ze czesc przenioslo sie to w rezczywistosc.
Ogolnie do tego warto obejrzec tez szybkich i wscieklych.[/quote]
W sumie to na tamten okres czasu to taka moda tuningowa panowała :blush2:
No ba Szybcy i wściekli oraz inne tym podobne filmy oglądałem po kilka/naście razy :blush2:
Torque: jazda na krawędzi jak ktoś nie oglądał to można obejrzec
Taxi wszystkie części
New York taxi
Redline
Wyścig śmierci 1 i 2
:scratch: wiecej sobie nie przypominam z tej tematyki motoryzacyjnej
[quote="polakotek"]Ja w ogole niewiele aut akceptuje. Jak Polo juz bedzie na emeryturze, a ja bede bogata, to kupie sobie Scirocco![/quote]
No proszę i jeszcze do tego masz gust motoryzacyjny Nasz kolega z pomorskiego kupił ostatnio młodszego brata Sirocco o ile mówimy o stary modelu tego auta
[quote="polakotek"]Ja w ogole niewiele aut akceptuje. Jak Polo juz bedzie na emeryturze, a ja bede bogata, to kupie sobie Scirocco![/quote]
Mozesz juz pierwsza,albo druga.Trzecia nie szybko bedzie taniec.Duzo bialych jest.
[quote="krzychu20"]Torque: jazda na krawędzi jak ktoś nie oglądał to można obejrzecTaxi wszystkie częściNew York taxiRedlineWyścig śmierci 1 i 2[/quote]
Nie kojarze tego redline.Wszystkie pozostale widzialem.Taxi powala na kolana.
[quote="krzychu20"]W sumie to na tamten okres czasu to taka moda tuningowa panowała [/quote]
Panowala i sie utrzymala.Widac to nawet czasami na forum.Czesc sie wyszla na prosta,reszta z forum zniknela.
Ostatnio zmieniony 30 mar 2012, 1:32 przez przem_polo, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="JuStIcE"]
Karol, kobieta-ideał Sciro bardzo fajne, ale mnie bardziej nachodzi na Celicę, choruję na nią od czasów NFS UG 1 [/quote]
Ja powiem jedno Monia która tu ostatnio tyle pisała jak wejdzie i poczyta co tu się teraz potworzyło będzie zazdrosna :rotfl:
[quote="krzychu20"] wiecej sobie nie przypominam z tej tematyki motoryzacyjnej[/quote]
A klasyki ?? Znikający punkt czy Bullit