Jest mega róznica np ja mieszkam na granicy województw łodzkie/wielkopolskie, łodzkie drogi koszmarne jedynie sa kawałki ze droga jest git a ino wjechac we wielkoposkie to autko plynie, fakt sa czasami tez drogi nie tak super ogarniete ale w porównaniu z łodzkim to dzien do nocy
Edt: Ja ide w kimke bo jutroszykuje mi sie wyjazd mały i moze paczka od Darka do mnie dotrze a listonosz u mnie dosc wczesnie rano rozwozi to trzeba byc ogarnietym Dobranoc :bye:
Poszedłem na chwile do drugiego pokoju a tan 9-ta kompania w Tv leciała i sie zaoglądałem, bo dobre filmidlo :blush2:
Jak obnizycie swoje samochody to poczujecie jakbyscie mieli całkiem inne auto - znam to z sekcji zwłok :crazy:
Choropcia ja sobie ogladalem na polsacie 'w strone slonca' bym wiedzial ze ta kompania leci to bym oblukał sobie bo lubie takie filmy a telegazety dzis wyjatkowo nie oblecialem co gdzie jest. Teraz na serio ide spac bo naprawde zaczynam sie zastanawiac czy wszystko ze mna w porzasiu ze tak dlugo siedze :crazy:
Edt: Ale z tym spaniem to ciekawie nie bedzie bo milo na dworze okno otwarte zostawie a Bażant (pies sasiada) ujada jak ten glupi pierun wie do czego, i tak bedzie przez cala noc jak zawsze :-(
[quote=""rumcajs25""] ide spac bo naprawde zaczynam sie zastanawiac czy wszystko ze mna w porzasiu ze tak dlugo siedze[/quote]
jak na NM siedzisz to w porząsiu :crazy: jutro pierwszy dzień urlopu,kufa co ja będę robił :scratch:
:piwo:
[quote=""rumcajs25""]Teraz na serio ide spac bo naprawde zaczynam sie zastanawiac czy wszystko ze mna w porzasiu ze tak dlugo siedze [/quote]
To co ja mam powiedzieć :crazy: :blush2:
[quote=""murzyn""]]
jutro pierwszy dzień urlopu,kufa co ja będę robił :scratch:
:piwo: [/quote]
Ize pieścił :jester: No i :piwo:
Zapomnialem o tym drugim a to rzecz najwazniejsza w czasie urlopu znam to z autopsji jak wy to tu mowicie :crazy:
[quote=""krzychu20""][quote=""rumcajs25""]Teraz na serio ide spac bo naprawde zaczynam sie zastanawiac czy wszystko ze mna w porzasiu ze tak dlugo siedze [/quote]
To co ja mam powiedzieć :crazy: :blush2:[/quote]
Ze robisz kolejne pssyt :crazy:
[quote=""rumcajs25""]No i :piwo: [/quote]
Cza będzie dać radę :crazy:
[quote=""krzychu20""]To co ja mam powiedzieć[/quote]
Ty jesteś na etacie :crazy: :rotfl: