niuniek84- polo SZARY MAT... new inspiration...F16 str.40

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

[quote=""foxmen1""]nie będzie nic obcierało. Kolega suff ma taki sam zestaw [/quote]

nie, nie mam ;-) jeżdżę aktualnie na -40/-40 przy 195/45/15 i tak mi nic nie trze ;-)
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

Wszystko ładnie tylko :talkative: zmień ten zderzak bo straszy i zajeżdża wsią :)
Nie oszukujmy się :bow: 195/50 będzie ocierać :crazy:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote=""mario6n""]zmień ten zderzak bo straszy i zajeżdża wsią :)[/quote]
aż tak tragiczny nie jest, ale szeroki byłby lepszy, prędzej bym zmienił grill (też kiedyś miałem kamei :blush2:)
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

Dziękuję wam za szczere zdanie, uwierzcie że liczę się z nim, pisaliście o pokrowcach zrobiłem krok do przodu wypieprzyłem je :grin: , naklejki odkleiłem, polo poszło w dół , wszystko jak na razie jest :oki:

hehehe zajeżdża wsią :) jest jaki jest, nie ukrywam że planuje zmienić ten zderzak na oryginalny z dokładką, ale na żywo o wiele lepiej wygląda niż na zdjęciach :grin: sam dodałem zdjęcia polówek z takimi zderzakami z temacie 6N Zdjęcia :P, a co do opon to czas pokaże jak się troszkę pojeździ na tych kółkach.

A grill? sam nie wiem czy zmienić, zobaczymy.
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Z racji tego iż pogoda była ładna to nie mogłem wytrzymać i musiałem przymierzyć letnie koła :grin: potem zmieniłem na zimowe, bo nie wiadomo jak z tą pogodą będzie:P

kilka fotek poli po obniżeniu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

zdjęcie z przodu, widać jak oponka wystaje po prawej stronie.

Obrazek
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

teraz do kompletu pasowałyby jakieś ciemne lampy z przodu albo smoked i folijka na słupkach :)
wygląda dobrze :oki: nie mogę się doczekać kiedy siądzie mój, bo póki co przy tej pogodzie nie pokombinuję
Awatar użytkownika
nowaczek087
Początkujący
Początkujący

Post autor: nowaczek087 »

nie no bracie fajnie to wyglada :oki: nie długo porównamy z moim tylko niech zima przejdzie :grin:
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

co wy na to ? :) zastanawiam się czy w swoich czarnych felgach pomalować rant na taki pomarańczowy kolorek? sam nie wiem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

polówka z angielskiego klubu polo :)
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote=""niuniek84""]co wy na to ? :) zastanawiam się czy w swoich czarnych felgach pomalować rant na taki pomarańczowy kolorek? sam nie wiem.[/quote]

zdecydowanie nie :beee: ciemne koła do jasnego auta pasują tu się wszystko gubi i jeszcze na dodatek ta baloniasta opona psuje efekt o ocieraniu już nie wspomnę :)
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

Fajnie wygląda czarna felga do czarnego samochodu :cool2: a ty niuniek84 zostaw u siebie narazie jak masz,ten rant pomarańczowy troche nie bardzo,..chociaz z drugiej strony :niewiem: Napewno bys sie wyrużniał :niewiem:
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

tak było, opony 195/50/15 i grill kamei
Obrazek

a teraz jest tak opony 195/45/15 bo 195/50 obcierały troszkę, nowy grill no i smoked front :grin:

ObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

a to tył:
Obrazek

na dniach pozbędę się wycieraczki :)
Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Primo »

Nie no ładnie się porobiło. Ogólnie jest przeciwnikiem czarnych felg, ponieważ w ogóle ich nie widać i wyglądają jak stalówki. Co do opon to troszkę pomogło. Ale wywaliłbym na twoim miejscu te światełka ze zderzaka po nie pasuję zupełnie, ściągnoł ten napis na przedniej szybie, taki jakiś za duży i za bardzo krzykliwy. No i grill noemblem, chociaż kamei był lepszy niż oryginalny.
Pozdrawiam, i powodzenia w modzeniu
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Wszystkie zmiany idą w dobrą stronę, a teraz pasowałoby jakieś kierunki dobrać/zrobić do smoked frontu.
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

grill na pewno zostanie taki bo taki specjalnie kupiłem, tak mi się podoba :grin: a naklejka z przedniej szyby zniknie chyba jutro tak samo jak i wycieraczka :grin:
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

kolejna porcja zdjęć :grin:

tylna wycieraczka została już usunięta i pomalowałem kierunki motipem do lamp, jeszcze została naklejka na przedniej szybie do usunięcia, jakoś nie mogę się zmobilizować żeby ją usunąć.

ObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

a tu kilka zdjęć z bratem

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Jak na razie to na tyle co do zmian, szykują się następne, zmiana listw bocznych no i lakiernik (błotnik, drzwi, progi i dach do malowania) i będzie :oki:
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2010, 10:00 przez niuniek84, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”