uwagi do działania sklepiku

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Podobnie jest z tematami dotyczącymi gadżetów klubowych. Zostały założone tematy, zgłosili się chętni i cisza. Zero odzewu. Np karta klubowa. Zbieranie chętnych miało potrwać 2-3 tygodnie a trwa już ponad miesiąc i nawet żadnego info.
Sorry, ale coś tu nie tak. Wiadomo że czas naszym wrogiem (ucieka zbyt szybko), ale sądzę że napisanie nawet jednego zdania nie zabierze go zbyt dużo.
Awatar użytkownika
Fasolka
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Fasolka »

Wielkie zmiany na lepsze... Najpierw obiecanki, później rok ciszy, a jak już się upomniano, to znów obiecanki i olewka...
było Polo 6N2[/b] 1.4 16V,weitec, kolektor dolotowy i przepustnica z AUB 101KM, hella led,lakier z maserati
I miejsce Polo Zlotu 2006
Miss Zlotu 2006
II miejsce Polo Zlotu 2007
Miss Zlotu 2007
II miejsce najlepsze nagłośnienie Zlotu 2007
A3 1
Awatar użytkownika
jujor
Swój
Swój

Post autor: jujor »

do konca tego tygodnia zbieramy zamowienia, czekalismy z nadzieja ze moze znajda sie chetni na torby lub podkladki, ale niestetyt te gadzety nie zostana wyprodukowane. do konca tygodnia zbierzemy smyczki i karty a pozniej realizujemy.
Obrazek
CIVIC 1.6 VTEC
eks POLO

III miejsce Plac Manewrowy III Zlotu, Więcbork 08
II miejsce Polo IV Zlotu,
L
Lukas&Elvi
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: Lukas&Elvi »

Pewnie gdyby były fotki podglądowe chętnych było by znacznie więcej :p
Obrazek
>>Ślesin 2007<< >>Więcbork 2008<<

W klubie od 01.02.2007
Awatar użytkownika
jujor
Swój
Swój

w wypadku smyczki chetni sa i bez fotki, bo kazdy wie jak smycz wyglada-torba miala fotke od samego poczatku, a co do podkladki...byly pomysly wyslane do mnie na konkurs, ale po dyskusji z wykonawca moiglby byc problem z dzialaniem np. myszy optycznych...
Obrazek
CIVIC 1.6 VTEC
eks POLO

Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

jujor
a kiedy zamowienie smyczy rusza ? chetnych jest juz duzo wiecej niz na 50sztuk ?
Awatar użytkownika
jujor
Swój
Swój

ogloszenie na glownej + informacja w temacie i tak jak juz wczesniej pisalem do konca tygodnia, czyli do 11.09 zbieramy zamowienia. w weekend kjazdy dostaje pw z kontem + informacja ile ma wplacic pozniej tydzien czxasu realizacja i wysylka.
Obrazek
CIVIC 1.6 VTEC
eks POLO

p
piotrl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotrl »

[quote=""jujor""]bo kazdy wie jak smycz wyglada[/quote]

Witam

Trochę nie teges jak mam coś zmówić jak nie wiem jak wygląda ciekawe czy ty tez tak kupujesz przez internet rożne rzeczy bez zdjęć smycze są różne wyszywane, sitodruk, wprasowywane ??? bo nie wiem ciężko zrobić zdjęcie jak dla mnie to dziecinada. Albo forum jest profesjonalne albo nie ????

Wyrażam tylko moje odczucie. :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:

PS W takim układzie to rezygnuje z zamówienia.
VW Polo 9n3 1.4 TDi BNV 59kW/80 KM 3 door Black SE LHD Comfortline
Obrazek
Moja strona -> http://www.polotdi.netau.net
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

piotrl nie zebym sie czepiał ale ja nie widze Cie wsrod osob zamawiających, wiec nie masz z czego rezygnować.

Zdjęcia zapewne nie ma, bo smycze dopiero zrobione bedą. Byc moze nie ma wersji prototypowej. Nie jestesmy jakims bogatym forum zeby bylo nas stać na wykładanie na kazdy prototypowy gadzet kase, zeby pokazać go, szczegołnie jesli chodzi o taką pierdółke jak smycz czy długopisy. Propo długopisów, to pomysł był rewelacyjny. Do dzis mi służą ;)
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
p
piotrl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotrl »

[quote=""Ralph""]piotrl nie zebym sie czepiał ale ja nie widze Cie wsrod osob zamawiających, wiec nie masz z czego rezygnować.

Zdjęcia zapewne nie ma, bo smycze dopiero zrobione bedą. Byc moze nie ma wersji prototypowej. Nie jestesmy jakims bogatym forum zeby bylo nas stać na wykładanie na kazdy prototypowy gadzet kase, zeby pokazać go, szczegołnie jesli chodzi o taką pierdółke jak smycz czy długopisy. Propo długopisów, to pomysł był rewelacyjny. Do dzis mi służą ;)[/quote]

Zawsze można by było poprosić ta osobę która jest producentem aby wysłał jedno demo smycz i pewnie nie było by problemu.
Druga sprawa jak mam zamawiać jak nie wiem jak co wygląda sorry wiec się nie niezapisywalem żeby nie robić zamieszania

Uważam temat za zamknięty
VW Polo 9n3 1.4 TDi BNV 59kW/80 KM 3 door Black SE LHD Comfortline
Obrazek
Moja strona -> http://www.polotdi.netau.net
Awatar użytkownika
TheR
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: TheR »

Witam

Mam takie pytanko:
Kiedy zacznie sie wysyłka smyczy??

Przecież zamówiłem i nie tylko Ja, smycz w wrześniu. Teraz mamy listopad a od "wysyłacza" wielka olewka, bo ani nie odpisuje na PW ani w głównym temacie o smyczach.
[url=http://www.ppkonstruktor.pl/]"Klikniesz ??" <!-- s]
Awatar użytkownika
michał25
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: michał25 »

Kolego podobnie jest z kartami klubowymi kolega Jujor pisał ze najprawdopodobniej beda w poniedziałek dzisiaj mamy juz piatek a tu ani słowa na ten temat
Awatar użytkownika
gathran
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: gathran »

Ja także czekam, mimo że zamawiałem tylko smycz. Co najlepsze nawet o adres do wysyłki nie pytają :shock: Więc albo nie mają w zamiarze wysłać w ogóle, albo ... no właśnie wysyłka w grudniu po południu.
Zapraszam na mój serwis poświęcony jednostkom wojskowym WP.
Obrazek
Awatar użytkownika
jujor
Swój
Swój

tu juz ja nie mam wplywu, paczke dostalem dopiero dzis, paczki beda wyslane w poniedzialek. tym razem na pewno bo gadzety fizycznie ma juz w reku

karty klubowe sa lepszej jakosci niz ostatnio - zasuga nowej maszyny
Obrazek
CIVIC 1.6 VTEC
eks POLO

Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""gathran""]Co najlepsze nawet o adres do wysyłki nie pytają[/quote]
Pytają, pytają. Zaraz po zamknięciu list poszły PW z informacjami gdzie wpłacić kasę i jakie info zwrotne odesłać do jujora. Ja takie info dostałem. I czekam cierpliwie.
Jeżeli myślicie że ktoś chce wyciągnąć kasę to coś wam się pomyliło i trafiliście nie na to forum :butcher:
Podstawowa zasada:
"Nie pytaj co FORUM może zrobić dla CIEBIE, tylko co TY możesz zrobić dla FORUM"
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”