Białe 6N2

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""baton""]PART 3/3

Układ samoczyszczenia lamp - spryskiwacze pod zderzak z GTI
(brakuje prawej dyszy i cylindra - części z demontażu po rozbitym GTI)

Obrazek[/quote]

mam cylinder i dyszę , tylko zobaczę którą stronę
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: baton »

turzol, dzięki za informację, ale tak jak już pisałem wyżej:

[quote=""baton""] Ja natomiast moge odnieść się do mojego wpisu "(brakuje prawej dyszy i cylindra - części z demontażu po rozbitym GTI)" - już nieaktualne. Za kilka dni dzięki Naczelnemu sprzedawcy Teili - paffcio, brakujące elementy będą u mnie. [/quote]

Jednak jakbyś miał dolną kratkę z GTI w dobrej cenie lub zaślepki do zderzaka, czekam na informację.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

zaslepki sprysków? Bez sensu uzywki skoro w ASO masz najtaniej, a możesz też zamówić pod kolor budy.
Dolnej kratki nie mam na handel.
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Tak, chodzi mi o zaślepki sprysków. Pewnie na tym się skończy, że kupię w ASO, podobnie z tą kratką, bo o używkę cięzko. Nawet nie wiedziałem, że jest możliwość zamówienia tych zaślepek pod kolor auta.
Awatar użytkownika
TOFIK_6n2
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: TOFIK_6n2 »

baton

SPryski tez juz dlugo na allegro jedne wisza za w sumei smieszna kase nie wiem czemu nikt nie kupuje :P
Tofolot 6n2 1.4 16V AUA ~120 KM 146 Nm

Moje Polo: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 12&start=0

-Zlot PKP Ślesin 2012 2 miejsce Auto Zlotu
-Zlot PKP Ślesin 2012 1 miejsce najniższe Polo 6n2
-1 Zlot Miłośn
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: Bejcuś »

Ale masz tych nowych fantów kolego :grin: ciekawe jak złożysz wszystko do kupy jaki będzie efekt a napewno będzie zacnie! Biały na zewnątrz i czarny w środku :good:
Te zaślepki na spryski tanie bo ok 30zł. sztuka i jak kolega turzol podpowiada możesz kupić pod kolor, co do tej kratki w zderzak na dół to poczekaj ok 3-4dni bo ja może będę miał za nie duże pieniądze.
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

obowiązkowo dawaj dokładke w biały kolor budy! Widziałem tak 6n2 i według mnie ryje beret.
Zaślepki pod kolor budy? Ile taka zabawa kosztuje? Ja zamówiłem 2, ale do malowania i nic mi nie wspomnieli o lakierowanych.
Wiem, ze do japońców są części pod kolor, ale do VAG nie przychodzą do nas zazwyczaj.
Obrazek
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Dzięki za miłe komentarze.

[quote=""Bejcuś""]co do tej kratki w zderzak na dół to poczekaj ok 3-4dni bo ja może będę miał za nie duże pieniądze.[/quote]

Będę czekał na informację :) W ASO zawsze zdąrzę kupić, do Bielska-Białej nie mam tak daleko, a jakby miała trafić się używka w dobrej cenie, to pewnie bym skorzystał z możliwości zakupu.

[quote=""Adrian_Malbork""]obowiązkowo dawaj dokładke w biały kolor budy! Widziałem tak 6n2 i według mnie ryje beret.[/quote]

Też się nad tym zastanawiałem, ale sam nie wiem. Decyzji jeszcze nie podjąłem.
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""baton""]Dzięki za miłe komentarze.

[quote=""Bejcuś""]co do tej kratki w zderzak na dół to poczekaj ok 3-4dni bo ja może będę miał za nie duże pieniądze.[/quote]

Będę czekał na informację :) W ASO zawsze zdąrzę kupić, do Bielska-Białej nie mam tak daleko, a jakby miała trafić się używka w dobrej cenie, to pewnie bym skorzystał z możliwości zakupu.

[quote=""Adrian_Malbork""]obowiązkowo dawaj dokładke w biały kolor budy! Widziałem tak 6n2 i według mnie ryje beret.[/quote]

Też się nad tym zastanawiałem, ale sam nie wiem. Decyzji jeszcze nie podjąłem.[/quote]

Dostałeś info od Adriana w sprawie budzika ? Bierz bo cena dobra a ładnie to wszystko u Ciebie będzie się komponowało! Ja też niebawem zakładam wraz z czujnikami temperatury zewnętrznej :grin:
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

Dostał dostał. Juz kupione ;) Szybka akcja i wszystko cacy.
Do czarnego wnętrza będzie miażdzyło ;>
Powodzenia dalej.
Obrazek
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""Bejcuś""]

Dostałeś info od Adriana w sprawie budzika ? Bierz bo cena dobra a ładnie to wszystko u Ciebie będzie się komponowało! Ja też niebawem zakładam wraz z czujnikami temperatury zewnętrznej :grin:[/quote]

Podziękowania dla Adrian_Malbork. Zobaczymy czy sprzedający ma jeszcze obudowę, jeżeli nie pozostaje jej poszukać oraz czujnika temperatury zewnętrznej.
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""baton""][quote=""Bejcuś""]

Dostałeś info od Adriana w sprawie budzika ? Bierz bo cena dobra a ładnie to wszystko u Ciebie będzie się komponowało! Ja też niebawem zakładam wraz z czujnikami temperatury zewnętrznej :grin:[/quote]

Podziękowania dla Adrian_Malbork. Zobaczymy czy sprzedający ma jeszcze obudowę, jeżeli nie pozostaje jej poszukać oraz czujnika temperatury zewnętrznej.[/quote]

Czujnik od temperatury zewnętrznej mam dwa także jeden mogę Ci dać a obudowę to lepiej kupić nową bo niewiadomo jak z zatrzaskami daszka.
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""Bejcuś""]

Czujnik od temperatury zewnętrznej mam dwa także jeden mogę Ci dać a obudowę to lepiej kupić nową bo niewiadomo jak z zatrzaskami daszka.[/quote]

W takim razie będziemy w kontakcie w sprawie dolnej kratki i czujnika :)
Awatar użytkownika
Bejcuś
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

[quote=""baton""][quote=""Bejcuś""]

Czujnik od temperatury zewnętrznej mam dwa także jeden mogę Ci dać a obudowę to lepiej kupić nową bo niewiadomo jak z zatrzaskami daszka.[/quote]

W takim razie będziemy w kontakcie w sprawie dolnej kratki i czujnika :)[/quote]

Naturalnie! Jak będę miał tą dolną kratkę to dam znać a czujnik mam na chacie napewno!
Awatar użytkownika
baton
Mały interesant
Mały interesant

Myślicie, że tak pomalowana felga będzie pasowała: http://img08.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2945142912 ??

Czy jak będę odnawiał felgi, to zwykły srebrny, ewentualnie inne propozycje ?

Koło zostaje na 100%, nie będę zmieniał przynajmniej na obecną chwilę, choć po głowie chodzi mi skręcany BBS z pomalowanym środkiem na kolor niebieski (smerfowy) :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”